Brilverzekering

LUKX BRILVERZEKERING

Uw bril is een belangrijk en waardevol bezit. Bij LUKX kunt u uw (zonne)bril -op sterkte- daarom eenvoudig verzekeren tegen schade, verlies of diefstal.Dit is snel en voordelig geregeld en kan tot maximaal 2 weken na aanschaf van uw nieuwe bril. U betaalt eenmalig de verzekeringspremie van 7,5% van de aanschafwaarde en uw bril is voor de periode van 2 jaar verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Uw eigen risico in geval van een schade bedraagt slechts 15%.

De LUKX brilverzekering keert uit in natura. Dit houdt in dat uw bril gerepareerd wordt of dat u eenzelfde of gelijkwaardige bril krijgt, mocht er iets met uw bril gebeuren. De verzekering kent geen afschrijving en heeft een looptijd van 2 jaar. De verzekering eindigt eveneens indien u er aanspraak op heeft gemaakt. Vraag bij LUKX naar de voorwaarden en neem geen risico met uw nieuwe bril.

De voordelen op een rij:
  • 7,5% premie van de aanschafwaarde
  • Reparatie van de bril bij beschadiging of een nieuwe bril bij onherstelbare schade, verlies of diefstal (met 15% eigen risico)
  • De verzekering loopt via LUKX: makkelijk, vertrouwd en direct 
Een rekenvoorbeeld: u verzekert een bril van 300 euro voor slechts 22,50. Bij diefstal of verlies van de bril binnen 2 jaar krijgt u voor 45 euro een volledig nieuwe bril van LUKX. Hiermee is de LUKX Brilverzekering de meest heldere en voordelige brilverzekering in Nederland.
 
Dekking wordt geboden door Chubb Insurance Company of Europe SE (www.chubb.com). Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Vraag naar de volledige polisvoorwaarden. De premie is inclusief 21% assurantiebelasting.
 
Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif
 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen