WEBSHOP ARTIKELEN BESCHIKBAAR IN HAARLEM

HOME » CARTIER EYEWEAR » CUSTOM CARTIER BRILOkay, je hebt besloten om zo’n waanzinnig mooie Cartier bril aan te schaffen. Je wilt hem gewoon zoals hij is met de glazen die er in zitten. Kan natuurlijk maar wist je dat deze glazen niet gemaakt zijn voor dagelijks gebruik? Ze zullen snel krassen, zijn niet-ontspiegeld en maken je zicht niet beter.

Denk eens aan een custom Cartier bril.

We maken de Cartier, met en zonder sterkte, precies zoals jij hem wilt hebben. Prachtige rode, helblauwe aflopende brillenglazen of meekleurend met het zonlicht. Een dikke spiegelcoating (dit is het omgekeerde van een ontspiegeling) in combinatie met een spectaculaire kleur of een tint die mee-kleurt in de zon. Kortom we kunnen alles maken!

Op deze pagina vind je alvast een paar voorbeelden. Maar kom gerust naar onze winkel in Haarlem dan leggen we je precies uit wat de mogelijkheden zijn.

Wat kosten customized glazen? Dat is afhankelijk van kleur, toevoeging(en) en productiewijze die je kiest. Het begint bij ongeveer 200 euro per paar maar dit kan oplopen al naar gelang je wensen.

 

OPHEFFINGS UITVERKOOP CARTIER TOT 1 DECEMBER 2020

Wij gaan stoppen met Cartier. Profiteer van 25% korting op alle voorradige monturen en zonnebrillen. Maak een afspraak voor bezichtiging van de brillen in onze winkel in Haarlem. Bel 023-5318084 Op = Op en Weg = Weg

BESTEL JE ONLINE? Gebruik dan code: CARTIERSALE om de korting te ontvangen.

VOORRAAD: Laatst bijgewerkt 21 november: de brillen hieronder zijn aanwezig in de winkel en bestelbaar in de CARTIER EYEWEAR webshop.