HOME » CARTIER EYEWEAR » CUSTOM CARTIER BRILOkay, je hebt besloten om zo’n waanzinnig mooie Cartier bril aan te schaffen. Je wilt hem gewoon zoals hij is met de glazen die er in zitten. Kan natuurlijk maar wist je dat deze glazen niet gemaakt zijn voor dagelijks gebruik? Ze zullen snel krassen, zijn niet-ontspiegeld en maken je zicht niet beter.

Denk eens aan een custom Cartier bril.

We maken de Cartier, met en zonder sterkte, precies zoals jij hem wilt hebben. Prachtige rode, helblauwe aflopende brillenglazen of meekleurend met het zonlicht. Een dikke spiegelcoating (dit is het omgekeerde van een ontspiegeling) in combinatie met een spectaculaire kleur of een tint die mee-kleurt in de zon. Kortom we kunnen alles maken!

Op deze pagina vind je alvast een paar voorbeelden. Maar kom gerust naar onze winkel in Haarlem dan leggen we je precies uit wat de mogelijkheden zijn.

Wat kosten customized glazen? Dat is afhankelijk van kleur, toevoeging(en) en productiewijze die je kiest. Het begint bij ongeveer 200 euro per paar maar dit kan oplopen al naar gelang je wensen.

Zijn er nog andere custom Cartier brillen?

Ja, we zullen regelmatig een nieuwe bril plaatsen dus kom vooral terug of laat een bericht achter dan sturen we je een mailtje als er nieuws is over Cartier Custom.