Etalage /

Filter op:

Johann von Goisern ∞ specialisitisch ∞ verfijnd ∞ trendy

Johann von Goisern: Dare to be different!
De monturen van Johann von Goisern worden met veel liefde met de hand gemaakt in Oostenrijk door de gepassioneerde optiekfamilie Pomberger. Ze hebben een jarenlange ervaring en bestaan al meer dan 30 jaar (3 generaties).

De unieke 8,1 mm dikke acetaatplaten - met tot wel 20 lagen per montuur van soms maar een 0.5 mm dik - worden door designer Hans Peter Pomberger zelf ontworpen en in de eigen fabriek gelamineerd.
De ontwikkeling van deze ingewikkelde en specialistische lamineertechniek heeft maar liefst 5 jaar in beslag genomen. De techniek is zo verfijnd, dat overgangen tussen de lagen niet zichtbaar of voelbaar zijn, wat natuurlijk esthetisch mooier is en het montuur bovendien duurzamer maakt. Door de hoge kwaliteit van de laminering kunnen ook fijne monturen worden geproduceerd. Zeker met de huidige trend, waarin dun kunststof in trendy kleuren hoogtijdagen viert maakt dit Johann von Goisern gewild. Verder zijn de kwaliteit, pasvorm en afwerking van de monturen kenmerkend.

De monturen brengen maar liefst twee volle dagen in de polijsttrommel door, waarna ze ook nog eens extra met de hand worden gepolijst. Hierdoor komt het montuur echt tot leven. In de monturen zijn de beste scharnieren verwerkt van het merk Redtenbacher, voor een hoge stabiliteit en duurzaamheid.

De collectie bestaat uit 4 lijnen: Volwassenen, Kids, Lookovers en Zonnebrillen, met in totaal meer dan 85 modellen!

1_footer.jpg
Geen producten gevonden.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen