Etalage /

Filter op:

Nike eyewear ∞ sportief ∞ cool ∞ veelzijdig

Naast de uitgebreide collectie sportkleding en sportschoenen is er inmiddels ook een Nike brillenlijn, waarbij elk montuur natuurlijk een sportieve ‘touch’ heeft!

Nike eyewear brengt verschillende collecties uit en een daarvan is Nike Vision met correctiemonturen en sportbrillen. De brillen van deze lijn bieden de perfecte bescherming en geven maximaal comfort bij het sporten. De zonnebrillen van deze lijn zijn voorzien van de speciale, gepatenteerde Nike Max glazen die een perfect zicht in alle richtingen garanderen; maar liefst 51% beter zicht dan andere merken.
De monturen van Nike zijn voor jong en oud en zijn zeer toegankelijk, qua prijs én uitstraling. Welk Nike-montuur je ook kiest, zowel de zonebrillen als de correctiebrillen zijn dynamisch en veelzijdig en passen zich moeiteloos aan aan de levensstijl van de drager.
Bent u sportief en doet u bijvoorbeeld aan hardlopen, fietsen, golfen of skiën, informeer dan eens naar de Nike Vortex. Deze bril is speciaal ontworpen om mee te sporten en is beschikbaar in vijf verschillende modellen. De zeer lichte bril ziet er hightech uit, is bestand tegen weer, wind en transpiratie, heeft een ventilerende neusbrug én is ook nog stylish en comfortabel.
 
Geen producten gevonden.