Etalage /

Filter op:

Porsche Design Eyewear ∞ strak ∞ modern ∞ hightech

Ferdinand Porsche, de ontwerper van de bekende Porsche 911, besloot zijn horizon te verbreden en richtte in het Oostenrijkse Zell am See een designstudio op waar niet alleen auto’s, maar ook horloges, brillen en andere accessoires ontworpen werden. Om welk ontwerp het ook gaat, Porsche Design kenmerkt zich door de strakke, pure belijning en de hoge kwaliteit van materiaal.
Porsche Eyewear heeft een uitgebreide collectie zonnebrillen, correctiebrillen én leesbrillen, allemaal voorzien van de laatste technologie, met een enorm draagcomfort en gemaakt van luxueuze materialen als titanium, roestvrijstaal en hightech kunststof. In veel ontwerpen zie je de dynamische lijnen van de auto-ontwerpen terugkomen, waardoor de (zonne)bril van dit merk echt een verlengstuk van de auto is geworden.
Op dit moment is de Porsche pilotenbril uit 1987 weer populair en wordt regelmatig gespot bij celebrities als David Beckham, Jennifer Lopez, Brad Pitt en Kim Kardashian. Een andere legendarische Porsche-bril is de P’8479 waarin Yoko Ono, de weduwe van Beatles-icoon, veelvuldig gefotografeerd is.
Porsche Design: strak design met optimale prestaties.

verwijzing-winkel.png

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen