WEBSHOP ARTIKELEN BESCHIKBAAR IN HAARLEM

HOME » EXCLUSIEVE BIJZONDERE BRILMERKEN, MAAR DAN ECHT

Stel je bent op zoek naar een 18 karaat gouden brilmontuur. Je typt dit in je zoekmachine. Resultaat; tientallen websites van brillen discounters omdat ze 'gouden montuur' als omschrijving gebruiken. Maar het is geen 18 karaat gouden montuur! Het is simpel, goudkleurig gespoten materiaal, niet exclusief, niet bijzonder en al helemaal geen echt goud!

 

Designer brillen is ook zo'n term waar veel brillenwinkels mee schermen. Alle brillen zijn feitelijk designer monturen. Ze zijn nu eenmaal een keer ontworpen. Het zegt vaak helemaal niets over of het een bijzondere bril is. We verkopen bijvoorbeeld Philippe Starck monturen; Starck Eyes. Als iemand een designer is, dan wel onze Philippe, dus ja, dat is een echt designer brillenmerk maar om die term te gebruiken bij elke 'hutsefluts', gekopieerd in China brilletje, gaat ons te ver en die verkopen we dan ook gewoon niet in onze winkel.

 

Grote mode- of brilmerken als; Tom Ford, Ray Ban, Persol, Prada, Serengeti en Oakley zijn in veel steden verkrijgbaar en dan vaak bij meerdere zelfstandige opticiens. We verkopen die merken ook, sterker we hebben er een zeer grote collectie van in huis. Maar om nu te zeggen dat ze exclusief zijn gaat ons te ver. Ze zijn prachtig, en goed, maar mainstream. De kans dat je iemand tegen komt met een zonnebril van Ray Ban op zijn neus is maar liefst 1 op 4.

 

Wat zijn in onze ogen bijzondere exclusieve brilmerken en waarom is een bezoek aan onze winkel in Haarlem zeker de moeite waard?

 

Om met de laatste vraag te beginnen, als wij een collectie inkopen dan gaan we er ook voor. Niet een paar brilletjes maar een zeer ruime keus. Wij vinden het zelf ook vervelend als je naar een winkel gelokt wordt en er dan maar een paar mogelijkheden zijn van hetgeen waar je naar op zoek bent.

Deze merken vinden we op de buitenlandse brillenbeurzen van München, Parijs, Londen en Milaan. Elk jaar bezoeken we minimaal 2 van deze beurzen. We zijn er trots op dat we best vaak tot de eersten horen die een nieuw brillenmerk introduceren in Nederland.

 

En wat zijn nu echt bijzondere brillen? Je kunt een deel bekijen in onze webshop of via onze merkenpagina. Kijk maar eens bij: Kuboraum, Blake Kuhawara, Hoet Couture of Jacques Marie Mage. Heavy spul en voer voor echte brillen die-hards.

Of wat dacht je van het chique Cartier, Leisure Society of Lindberg Precious 18 karaat gouden monturen? Het subtiele Berlijnse design van Mykita of het ultralichte Deense Lindberg? De vrolijke kleuren van Anne et Valentin, Theo of LA Eyeworks of de superstoere brillen van Balmain, Dita, Thom Browne en Cutler and Gross? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Bekijk de merkenpagina maar eens.

 

Ook kunnen de materialen waar de brillen van gemaakt zijn een montuur bijzonder maken. Ik som een paar mogelijkheden op:

Natuurlijk zijn de juiste brillenglazen minstens zo belangrijk maar daar gaat dit stukje niet over. Wel goed is om te weten dat we werken met het meest geavanceerde brillenglazen aanmeetsysteem van Essilor, de uitvinders van het Varilux brillenglas. Altijd met 100% wengarantie. In het menu vind je meer informatie over onze werkwijze.

 

Graag tot ziens in de winkel!