• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshop

Varilux® XR series™

Het beste multifocale brillenglas

We zijn continu onderweg en verbonden. Onze ogen maken meer dan 100,000 bewegingen per dag en moeten zich extra inspannen om de scherpte te bewaren wanneer we bewegen. We stellen Varilux® XR series™ voor, het eerste oogresponsieve multifocale brillenglas dat zelfs in beweging onmiddellijke scherpte biedt bij 90% van de dragers.

 

De dragers:

 


Beide brillenglazen worden geoptimaliseerd volgens het visuele gedragsprofiel van de brildrager.

Met de XR-motion™-technologie kunnen beide brillenglazen worden geoptimaliseerd volgens het visuele gedragsprofiel van de patiënt aan de hand van twee belangrijke optimalisaties: Het binoculaire zicht tot een nieuw niveau brengen; nauwkeurige positionering van de focuszones. Een nieuw criterium, het volume van het breedbandzicht genaamd, berekent de 3D-zone waarin de drager een zeer scherp zicht van alle visuele doelwitten heeft, zelfs in beweging, met naadloze oognavigatie tussen 30 cm en oneindigheid.

Toename van 49% van breedbandkijkvolume vs. Varilux® X series™ brillenglas

 

Met de XR-motion™-technologie kunnen beide brillenglazen worden geoptimaliseerd volgens het visuele gedragsprofiel van de brildrager.

 

Met de XR-motion™-technologie kunnen beide brillenglazen worden geoptimaliseerd volgens het visuele gedragsprofiel van de patiënt aan de hand van twee belangrijke optimalisaties:

  • het binoculaire zicht tot een nieuw niveau brengen;
  • nauwkeurige positionering van de focuszones

Een nieuw criterium, het volume van het breedbandzicht genaamd, berekent de 3D-zone waarin de drager een zeer scherp zicht van alle visuele doelwitten heeft, zelfs in beweging, met naadloze oognavigatie tussen 30 cm en oneindigheid.