• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshop


BLAKE KUWAHARA

Ontdek de bijzondere brillen van Blake Kuhawara bij LUKX Optiekspecialisten in het centrum van Haarlem. Bekijk de collectie online, of beter nog: kom naar de winkel. Daar hebben we altijd laatste nieuwtjes en kun je de monturen goed passen. Je kunt een mooi montuur ook nemen als uitgangspunt voor een spectaculaire zonnebril op sterkte. Kom langs, we vertellen graag wat er allemaal mogelijk is.BLAKE KUWAHARA

Blake Kuwahara wordt erkend als een van de meest vooraanstaande ontwerpers in brillen en is de oprichter en creatief directeur van FOCUS GROUP WEST (FGW), het in Los Angeles gevestigde, multidisciplinaire boetiekontwerpbureau dat een alomvattende benadering hanteert voor branding en design voor brillen en modebedrijven. Kuwahara lanceerde zijn exclusieve gelijknamige assortiment zonnebrillen en optische monturen in de herfst van 2014.

Kuwahara, die ook een doctoraat in de optometrie heeft behaald aan UC Berkeley, kreeg voor het eerst internationale bekendheid als de maker en ontwerper van het exclusieve merk KATA Eyewear. Zijn baanbrekende gebruik van engineering en productietechnieken om textuur en details voor KATA Eyewear te creëren, heeft de manier van brilontwerp opnieuw uitgevonden

Hij heeft ook brillencollecties ontworpen voor Coach, Converse, Lucky Brand, Rock & Republic en voor de in New York gevestigde modeontwerpers Carolina Herrera, Isaac Mizrahi, Behnaz Sarafpour en John Varvatos, evenals een collectie voor de legendarische Japanse haute couture modeontwerper. , Hanae Mori.

Kuwahara's gedurfde experimenten en innovatie hebben hem een ​​aanhang opgeleverd in de modemedia en is geprofileerd in Vogue, ELLE, Bazaar, GQ, In Style en Esquire en is te zien geweest op E !, Access Hollywood, MTV en CNN. Het tijdschrift Buzz riep Kuwahara uit tot een van de '100 coolste mensen in Los Angeles' en het tijdschrift Detour noemde hem 'een begaafd talent, gezegend met een gewiekst en onmiskenbaar gevoel voor stijl'.

Kuwahara werd onlangs ook door Brilliant Magazine uitgeroepen tot een van de "100 belangrijkste personen in de brillenindustrie". De ontwerpen van Kuwahara, een favoriet bij beroemdheden, worden gedragen door Brad Pitt, Sandra Bullock, Catherine Zeta-Jones, Halle Berry, Robert Downey, Jr., Will Smith, Samuel L. Jackson, Casey Affleck, Slash en Charlize Theron en vele anderen.

Kuwahara heeft een groot aantal prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder "Best of Category in Consumer Products" van I.D. tijdschrift en "Silmo d'Or - Prix Special Journalists de Mode" van een panel van Franse modejournalisten. Kuwahara is ook al lang lid van de prestigieuze Council of Fashion Designers of America (CFDA).