LUKX Optiekspecialisten nieuws item

UITNODIGING ANDY WOLF WEEKENDS

DvD - 11-12-2017 @ 13:57

Wij nodigen u van harte uit om de gehele collectie van Andy Wolf te bewonderen. De mensen van dit über-hippe Oostenrijkse merk zijn aanwezig met heerlijke hapjes en drankjes.


  ZATERDAG 16 DECEMBER,  BLOEMENDAAL  

  ZATERDAG 23 DECEMBER,  HAARLEM  


 
   andy_w5.jpg   andy_w2.jpg   andy_w4.jpg  
 

ANDY WOLF EYEWEAR

Het Oostenrijkse brillenmerk is sinds de oprichting in 2006 zo succesvol, dat het niet zo vreemd is dat de liefhebbers elke keer weer reikhalzend uitkijken naar een nieuwe collectie (zonne)brillen van Andy Wolf. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, heeft het merk in korte tijd een geweldige reputatie opgebouwd. Hoewel de Andy Wolf zijn inspiratie verzamelt over de hele wereld, is zijn bedrijf gevestigd in het Oostenrijkse plaatsje Hartberg.

In de werkplaats van het fabriekje hebben ze dan ook helemaal niets met het fenomeen massaproductie. Daar wordt elk montuur volledig met de hand gemaakt, een proces dat weken in beslag neemt. De brillen van dit merk zijn gebaseerd op de klassiekers uit de vorige eeuw. De retro vormgeving wordt zorgvuldig gecombineerd met eigentijdse vormen, kleuren en patronen.

Andy Wolf wil als exclusief topmerk alleen luxe artikelen verschaffen en een bepaalde duurzaamheid garanderen. Met succes. Zo zien we de monturen van de eigenzinnige Oostenrijker geregeld opduiken tijdens fashionshows in Parijs, New York en Milaan. De stijlvolle retro brilmonturen zijn overigens alleen verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde dealers, om de exclusiviteit van de brillen te kunnen waarborgen.

EEN GREEP UIT DE ANDY WOLF COLLECTIE

andy_w___brillen.jpg
andy_w___brillen_5.jpg
andy_w___brillen_2.jpg
andy_w___brillen_6.jpg
andy_w___brillen_4.jpg
andy_w___brillen_7.jpg
andy_w___brillen_11.jpg
andy_w___brillen_9.jpg
andy_w___brillen_20.jpg
andy_w___brillen_19.jpg
andy_w___brillen_18.jpg
andy_w___brillen_16.jpg
1_andy_w___brillen_11.jpgandy_w___brillen_15.jpg
andy_w___brillen_12.jpg
andy_w___brillen_14.jpg
andy_w___brillen_13.jpg

Home | Oogzorg | Webshop | Etalage | Winkels

1_store4_lukx.gif