LUKX Optiekspecialisten nieuws

Beauty en de bril

Zienrs - 07-03-2016 @ 21:20

Met een bril vallen je ogen extra op. Het is dus de moeite waard om je ogen mooi op te maken en nog veel meer te laten spreken. Maar hoe doe je dat en waar moet je op letten bij een dun, dik of gekleurd montuur? Visagiste Ellen Romeijn geeft tips.

SPREKEND

"Je kunt er ook voor kiezen om juist de mond te laten spreken en de ogen rustig te houden. Hier heb ik voor de ogen alleen mascara gebruikt en juist op de mond en nagels een felle kleur aangebracht. Belangrijk is wel om de wenkbrauwen ook altijd iets aan te zetten, bijvoorbeeld met een wenkbrauwgel."

undefined

KLEURRIJK

"Hier heb ik gekozen voor nadruk op de ogen met een zwarte eyeliner langs de wimpers en veel kleur. Dit geeft de ogen meer diepte en contrast. Deze bril heeft dunne pootjes, bij een zwaarder montuur moet je uitkijken met eyeliner en vooral opletten dat het montuur de eyeliner niet onderbreekt. De rest van de make -up heb ik neutraal gehouden."

undefined

FRISSE BLIK

"Vooral bij een opvallend montuur is veel make-up niet nodig. Ook hier heb ik de mascara gebruikt en daarbij de rest van de make-up rustig gehouden. Wel heb ik nog een glansje in de binnenste ooghoeken aangebracht voor een frissere en meer uitgesproken blik. Je kunt mascara het beste alleen de bovenkant aanbrengen omdat het anders de ogen verkleint."

undefined Jasper Rens van Es | House of Orange - Styling : Pascal Joël Weber - Monturen : Lindberg, Andy Wolf en Mikita Mylon

undefined

 

OOG MAKE-UP VOOR GEVOELIGE OGEN

Ben je op zoek naar oog make-up en verzorgingsprodukten voor gevoelige ogen? Denk dan aan Eye Care cosmetics. Bestel ze in onze webshop.
 

WEBSHOP | NIEUWS | WINKELS

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen