LUKX Optiekspecialisten nieuws item

Brillen passen begint thuis

Arjan - 04-10-2016 @ 10:48

Een nieuwe bril, of je eerste bril! Natuurlijk helpen wij je om de allerbeste keus te maken. Maar misschien vind je het leuk om eerst zelf rustig achter de computer of op je mobieltje te proberen wat je staat. Dan kan bij LUKX Optiekspecialisten. Online brillen passen, reserveren en daarna live in de winkel aan de Spekstraat 2 in Haarlem-centrum proberen. Kinderbrillen, tienerbrillen, zonnebrillen en natuurlijk volwassenen. Kies uit meer dan 1500 modellen. Lees verder voor meer informatie.

Hoeveel keuze wil je hebben?
De brillencollectie van LUKX Haarlem is al zeer groot met louter topmerken. Die is nu uitgebreid met de 1500 modellen van Brilonline. Een collectie die niet in de winkel verkrijgbaar is maar alleen online.

Upload je eigen foto en passen maar!
Scroll over de modellen en je ziet direct hoe de bril bij jou zou staan. Voor alle leeftijden zijn er collecties beschikbaar. Reserveer maximaal 5 monturen en laat ze kosteloos versturen naar onze winkel in Haarlem.

Niet de juiste bril?
Geeft helemaal niets, de brillen gaan gratis retour naar Brilonline en wij helpen je om een betere keus te maken. Of met de monturen en zonnebrillen die wij op voorraad hebben of we zoeken samen met jou bij Brilonline een beter passend model uit. Succes verzekerd.
 

WEBSHOP CONTACTLENZEN | NACHTLENZEN | ZONNELENZEN | LENSCONTROLE | KINDEREN EN LENZEN