LUKX Optiekspecialisten nieuws item

Cartier monturen en zonnebrillen exclusief bij LUKX in Heemstede

Arjan - 18-09-2016 @ 16:57

Cartier brillen en zonnebrillen hebben eigenlijk geen introductie nodig. U kent het merk ongetwijfeld van de schitterende horloges die wereldwijd een fashionstatement van allure zijn. Maar ook met een bril of zonnebril van Cartier straalt u tijdloze en klassieke elegantie uit. LUKX Optiekspecialisten Heemstede is trots dealer te zijn van Cartier monturen en zonnebrillen.Zoals u van het Franse modehuis Cartier mag verwachten wordt er gewerkt met hoogwaardige materialen waarbij naast het design ook het draagcomfort van de brillen en zonnebrillen van groot belang is.

Cartier brillen en zonnebrillen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Het materiaal van de brillen varieert vooral van kunststof tot metaal. Maar Cartier zou Cartier niet zijn als er niet ook brillen in de collectie zouden zitten met 24-karaats goud en briljanten. 

In onze winkel in Heemstede aan de Binnenweg 79d vindt u een zeer grote collectie Cartier brillen. Weet u al welke u wilt hebben? Bestel dan online via onze Cartier Webshop.
 

WEBSHOP CONTACTLENZEN | NACHTLENZEN | ZONNELENZEN | LENSCONTROLE | KINDEREN EN LENZEN

cartier_zonnebril_dealer.jpg

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen