LUKX Optiekspecialisten nieuws

LUKX Optiekspecialisten adviseert: DreamLite nachtlenzen!

Arjan - 31-12-2016 @ 15:57

Hoe eenvoudig kan het zijn? Slapen met nachtlenzen en overdag haarscherp zien zonder lenzen of bril. DreamLite nachtlenzen corrigeren je ogen terwijl je slaapt, waardoor lenzen of bril overdag niet meer nodig zijn. Je beweegt vrij, sport, shopt én gaat uit zonder de ongemakken van een bril of lenzen. Comfort en vrijheid, all day long!

DreamLite & DreamLite Zoom
Maak je naast lenzen of bril ook gebruik van een leesadditie? Dan zijn DreamLite Zoom nachtlenzen dé oplossing om weer vrijuit te leven. Zie overdag volledig scherp zonder de ongemakken van een bril, lenzen én leesbril. Zeg je leesbril en lenzen voor overdag maar alvast gedag!
 
DreamLite nachtlenzen zijn geschikt voor iedereen met een sterkte van -0,75 tot -5,50. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst -2,50 gecorrigeerd worden en is de leesadditie beschikbaar tot +2,00.
 
Start met DreamLite wanneer:
  •     Je overdag geen lenzen of bril wilt dragen
  •     Je vrijheid wilt in dagelijkse activiteiten als bewegen en sporten
  •     Je oogirritaties zoals droge ogen ervaart bij het dragen van zachte lenzen
  •     Je last hebt van hooikoorts
Wil je meer informatie over DreamLite nachtlenzen? Vraag dan gerust meer informatie in onze winkel in het centrum van Haarlem. Maak in het filmpje kennis met Harald Groenhagen de Nachtlenzen-specialist van LUKX Haarlem.
Meer informatie & prijzen klik hier of bel 023-5318084

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen