• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » NIEUWS » OAKLEY ZONNEBRIL OP STERKTE


Ben je op zoek naar de beste sportbril met originele brillenglazen op sterkte? Dan moet je komen kijken naar onze Oakley op sterkte brillen. Of zoals Oakley zegt: OAKLEY PRESCRIPTION EYEWEAR

 

Originele brillenglazen met brilrecept van Oakley.

De authentieke brillenglazen met brilrecept van Oakley zijn gebaseerd op kwaliteit, functie en innovatie en zijn ontwikkeld om aan al je behoeften te voldoen.

Voor vrijwel alle sporten levert Oakley een maatwerk brillenglas die het allerbeste uit je kan halen. Denk eens aan contrast tussen golfbal en de blauwe lucht of het gras van de golfbaan. Of het scherpste zicht tussen een rode en groene boei en het grijs-groene water van het IJsselmeer. Skibrillen met glazen op sterkte zorgen dat je dat rare onverwachte glinsterende heuveltje in de sneeuw niet mist.

 

Wat kost een Oakley op sterkte?
Vanaf 422 euro voor een complete enkelvoudige bril en een multifocale versie vanaf 512 euro. Uiteraard hangt het af van de opties en het type montuur die je uitkiest.

Waarom niet gewoon een zonnebrilletje met sterkte kopen bij de discounter?
De brillen van Oakley zitten superieur en zijn gemaakt voor topsporters. De glastechniek van de Oakley omvat alles. Van PRIZM technologie tot gepolariseerd. Van meekleurend tot extreem veilig- en onbreekbaar lenzen materiaal. Onvergelijkbaar met welk ander sportbrillenmerk dan ook.

Hoe werkt het?
Kom naar LUKX. Kies een model die het beste past. In overleg met onze optiekspecialisten kiest je daarna het type glas en de specificaties. Na een uitgebreide oogmeting en zeer secure aanpassing van de optische centra gaan we over tot bestellen. De bril wordt volledig door Oakley op maat voor je gemaakt. De levertijden zijn spectaculair kort.

 

LUKX Optiekspecialisten Haarlem-centrum voert een grote collectie Oakley zonnebrillen en sportbrillen.