LUKX Optiekspecialisten nieuws

Op zoek naar Iwear of eyexpert lenzen?

DVD - 04-09-2018 @ 11:32

Draag je maandlenzen of daglenzen van Pearle of Eyewish opticiens? Ofwel de Iwear of Eyexpert lenzen? Let dan goed op! De leverancier is gestopt met leveren aan deze optiekwinkels. Dit betekent dat je deze lenzen niet meer kunt kopen bij Eyewish of de Pearle. Het goede nieuws is dat LUKX je graag helpt aan je vertrouwde lenzen.

Iwear en Eyexpert lenzen zijn zo genaamde huismerken. Een merklens in een andere (huis)verpakking. Bekijk de afbeeldingen maar even rustig en zie welke lens je eigenlijk altijd al in had. Bij contactlenzen is het wisselen van type lens niet altijd even makkelijk. Eyewish en Pearle zullen je een alternatief aanbieden van Cooper Vision. Prima lenzen (die verkopen wij ook) maar misschien net niet zo fijn als je vertrouwde Iwear of Eyexpert dag- of maandlenzen.

Misschien een goed moment om eens kennis te maken met de specialisten van LUKX! We worden niet beknopt in onze keuzes voor lens leveranciers. Wij gaan altijd voor de beste oplossing voor jouw ogen en zijn zeer concurrerend in prijs.

WEBSHOP
Iwear Daglenzen = Dailies
Iwear maandlenzen = Air Optix
Eyepert Daglenzen =  Dailies
Eyexpert maandlenzen = Air Optix

HULP NODIG?
Bel gerust even naar de winkel bij jou in de buurt. Of stel je vraag via klantenservice@lukx.nlHome | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen