LUKX Optiekspecialisten nieuws

De ultieme Ray Ban beleving

DvD - 08-03-2019 @ 21:00

LUKX is premium reseller van Ray Ban. Als enige in onze regio leveren wij de originele Ray Ban glazen met sterkte. Meer weten? Kom naar onze winkels of lees verder....


  RAY BAN SHOP  
De grootste collectie Ray Ban brillen, van de regio, vind je bij LUKX Optiekspecialisten. LUKX is premium RoX dealer en levert exclusief alle Ray Ban brillen en zonnebrillen met originele Ray Ban® glazen voor een super aantrekkelijke prijs.

  MATERIAAL VAN DE ZONNELENS  
Polycarbonaat - brekingsindex: 1.59
De allerbeste combinatie van gewicht en mechanische weerstand voor optische zonnelenzen, ideaal voor alle buitenactiviteiten. Polycarbonaat is ontzettend licht en vrijwel onbreekbaar. De Ray Ban optische zonneglazen zijn daarom veilig, comfortabel en optisch van zeer hoge kwaliteit.

  MATERIALEN VAN DE HELDERE LENS  
MR8™ - brekingsindex 1.60
Dit materiaal bezit het perfecte evenwicht van index 1.6 tot een zeer hoge optische kwaliteit. Het MR8™ materiaaal is bijna 7x sterker dan CR39 en daarmee vrijwel onverwoestbaar. Ook is dit materiaaal zo'n 33% dunner dan CR39.

CR39® - brekingsindex 1.50
Het meest voorkomende optische materiaal wat gebruikt wordt als vervanging voor glas. Lichter, maar met vergelijkbare optische prestaties. Het is in de jaren '40 ontwikkeld en was de 39ste versie van een speciaal hars. CR39 is licht, sterk en optisch zuiver.

  DE VANAF PRIJZEN  
HELDERE GLAZEN
Ray Ban® - enkelvoudig vanaf 190 euro per paar
Ray Ban® - multifocaal vanaf 590 euro per paar

ZONNEGLAZEN
Ray Ban® - enkelvoudig vanaf 180 euro per paar
Ray Ban® - multifocaal vanaf 420 euro per paar

  HET RAY-BAN® LOGO  
Gevechtsvliegers maakten 80 jaar geleden al gebruik van de iconische Aviator. Terwijl de technologie zich immens heeft ontwikkeld is één factor gelijk gebleven: het logo staat voor de ongeëvenaarde Ray-Ban® kwaliteit. De nieuwe op sterkte lenzen worden bedrukt en gegraveerd met deze authentieke kenmerken voor de ultieme Ray-Ban® beleving. Het logo bevindt zich in de rechter bovenhoek en de RB initialen staan in het linker glas aan de veerzijde gegraveerd.

ray_ban_logo.jpg
 


ray_ban_shop_heemstede_haarlem.jpg
ray_ban_shop_haarlem.jpgHome | Oogzorg | Webshop | Winkels | Merken

1_store4_lukx.gif
   

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen