LUKX Optiekspecialisten nieuws

SCUDERIA FERRARI - RAY BAN

DvD - 04-07-2018 @ 16:55

Ray-Ban heeft zijn brillenexpertise aangepast aan het racecircuit met een uitgebreid assortiment zonnebrillen ontworpen voor het F1 Greatest Of All Time (GOAT) - team Scuderia Ferrari.

De moderne technologie zie je terug in het unieke assortiment waarin de aerodynamische ontwerpmethodiek van Scuderia Ferrari-auto’s is toegepast. Dat levert een super snelle collectie op. De Scuderia Ferrari Collectie van Ray-Ban heeft retro-klassieke accenten en een passie voor traditie en innovatie. De samenwerking zal u verrassen met zijn slanke ontwerpen en de modernste lenstechnologie.
 
Retro-klassiekers als de Aviator, Caravan, Erika en Wayfarer zijn slechts enkele herkenbare modellen met een pittig nieuw lease-on-life. Terwijl een onmiskenbaar kleurenpalet van laaiend Ferrari-rood en Modena-geel wordt gebruikt voor een opvallend effect, maken de details de Scuderia Ferrari Collectie episch, of dit nu achter het stuur of buiten het racecircuit is. Elk montuur is voorzien van een Ferrari-merk en het iconische Ray-Ban logo. 


scuderia_ferrari_collection_2.jpg
 
Met stijlen voor elke smaak en elke gelegenheid, hoef je geen F1-fan te zijn om een ​​van deze super snelle monturen te dragen. 

Shop deze brillen online in onze webshop of kom langs in de winkel in Heemstede om deze monturen te bewonderen!
 
 

Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen