• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » NIEUWS » WINKELS HEEMSTEDE & BLOEMENDAAL VERKOCHT AAN EYECARE

Per 1 maart 2020 is Eyecare eigenaar geworden van de winkels in Bloemendaal en Heemstede. Het is niet voor iedereen even duidelijk hoe het nu precies zit na de overname. Hieronder de beknopte feiten. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Bel dan gerust de winkel waar u klant bent.

In 1994 begonnen Richard Mul en Sandra Korse: Richards Optiek in Bloemendaal. 5 Jaar later startten Harald Groenhagen en Arjan van der Klei: Optiekeby's in Haarlem. In 2009 besloten de vier eigenaren te fuseren en werd de naam veranderd in LUKX Optiekspecialisten. De nieuwe winkel in Heemstede werd geopend in datzelfde jaar.

Na ruim 30 jaar in de optiek gaven Richard en Sandra aan te willen stoppen. Harald en Arjan wilden door en besloten dat ze dit alleen wilden doen met de winkel in Haarlem. Voor de winkels in Heemstede en Bloemendaal is een nieuwe eigenaar gevonden in Eyecare.

Haarlem gaat door onder de naam LUKX Optiekspecialisten. Bloemendaal en Heemstede dragen tot 1 januari 2022 de naam Eyecare Lukx en gaan daarna verder als Eyecare Bloemendaal en Eyecare Heemstede.