Online bestellen

 NATUURLIJK BESTEL JIJ JE CONTACTLENZEN ONLINE! 

Goed zoeken naar die aanbieder die jouw merk voor de laagste prijs levert. Slim! Niets menselijks is ons vreemd. Natuurlijk struinen onze contactlensspecialisten en optometristen ook het internet af op zoek naar de voordeligste Iphone, vakantie of wat dan ook. Want wees nou eerlijk, een doosje lenzen blijft, hoe speciaal ze ook zijn, toch gewoon een doosje lenzen, uit dezelfde fabriek. Zelfs als er een andere naam op staat! Onze lenzen zijn om die reden ook gewoon; goedkoop.

Toch willen wij een belangrijke kanttekening plaatsen want het is belangrijk dat je regelmatig (minimaal eens per jaar) je ogen laat controleren in combinatie met je contactlenzen en dat schiet er vaak helemaal bij in, weten we uit ervaring. Nu kunnen we hier allemaal nare foto's gaan plaatsen over wat er mis kan gaan maar daar zit niemand op te wachten.  Geloof ons: een goede lenscontrole is belangrijk!  Daarom maken wij  bij LUKX een duidelijk onderscheid tussen produkt (de lenzen) en dienst (onze kennis en apparatuur).


BIJ LUKX CONTROLEREN WE JE OGEN EN LENZEN OP 10 PUNTEN:

  1. De algehele conditie van je ogen.
  2. De passing van de lenzen.
  3. De sterkte.
  4. De gezichtsscherpte.
  5. Het hoornvlies.
  6. De traanfilm.
  7. De oogleden.
  8. De lens van het oog.
  9. De kwaliteit van je contactlenzen.
  10. Advisering over verzorging, hygiëne, dragen en innovaties
Een uitgebreide lenscontrole kost bij LUKX Optiekspecialisten: € 25,-

De controle van je ogen en contactlenzen wordt altijd uitgevoerd door een gediplomeerd contactlensspecialist of optometrist.
 

PLAN ZELF IN ONZE ONLINE AGENDA

(kies voor contactlenscontrole)
HAARLEM
BLOEMENDAAL
HEEMSTEDE  


Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen