Opticien thuis of op locatie

Kunt u niet naar de opticien toe komen? Dan komen wij graag naar u toe! Voor iedereen is LUKX MOBIEL beschikbaar in de regio Haarlem. Voor ouderen en bedrijven leveren wij de beste oogzorg bij u thuis of op locatie. Meer weten? Stuur een mail naar klantenservice@lukx.nl en wij bellen u binnen 2 werkdagen terug.

  LUKX OPTIEKSPECIALISTEN  
LUKX MOBIEL is onderdeel van onze winkels. Onze reputatie is in de regio bekend en we gaan ons niet aan u verkopen of overladen met informatie. We komen bij u thuis of op locatie, zo simpel is het. Vooraf inventariseren we uw wensen en spreken we een aantal zaken af. Daarna maken we een afspraak en komen we op een tijdstip die u het beste past.

  OPTICIEN AAN HUIS  
Er zijn vele redenen waarom een bezoek aan onze winkels lastig of geheel niet mogelijk is. Daarom bieden wij LUKX MOBIEL aan. Met onze speciale apparatuur en collectie komen wij 'gewoon' naar uw huis. Wij verzorgen de oogmeting, beoordelen de gezondheid van uw ogen en zoeken eventueel samen een nieuwe bril uit. Deze service is geheel vrijblijvend. Er worden geen voorrijkosten berekend.

  BUREAUBRILLEN VOOR BEDRIJVEN  
Op locatie verzorgen wij de oogmeting en bekijken onze gediplomeerde optiekspecialisten hoe uw medewerkers met de diverse schermen werken. LUKX MOBIEL adviseert de beste glazen voor deze specifieke omstandigheden. LUKX staat voor de mooiste en beste computerbrillen maar we begrijpen ook dat er een bepaald budget beschikbaar is. Door efficiënt te werken kunnen we een staffel afspreken. Zo heeft u de juiste prijs en uw medewerkers profiteren van de beste (en mooiste) bril waarmee het werken achter de computer een stuk aangenamer wordt.


Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen