PERSOL

  PERSOL - VOOR LIEFHEBBERS  

De bijzondere monturen en zonnebrillen van Persol vind je natuurlijk bij LUKX. Het merk bestaat al 100 jaar en komt uit Italië. In de Persol fabriek in Lauriano werken 1050 mensen elke dag met heel passie. Elke medewerker produceert zijn eigen onderdeel. Deze onderdelen samen vormen een Persol. Een Persol gaat door 43 paar handen voordat het de fabriek verlaat.
 
  • Unieke eigenschappen
Er zijn 2 specifieke onderdelen die een Persol (zonne)bril uniek maakt. Ten eerste het scharnier. Die is zo herkenbaar en bovendien prachtig verwerkt in het voorstuk van het montuur.

persol_scharnier.jpg

Tweede punt zijn de glazen. Die zijn niet van kunststof zoals de meeste zonnebrilglazen maar van echt glas. Dit glas krijgt een speciaal procedé waardoor het toch veilig is. De minerale glazen van de Persol zonnebril zijn toch licht en omdat glas nu eenmaal harder is dan kunstof gaat het veel langer mee.
  • Koop on-offline
Bestel gerust in onze webshop een Persol en mocht de bril toch niet naar wens zijn kunt u de bril natuurlijk omruilen in de winkel. Of kom meteen naar de winkel! Veel gezelliger :-)
   
Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif


 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen