CUSTOMIZE JE NIEUWE RAY BAN

Hoe leuk is dat? Je eigen unieke Ray Ban samenstellen met de hulp van ons. Kies je glazen, kies de kleur van je montuur, oortips en etui en maak het af met je eigen persoonlijke gravering. Kom langs in Haarlem en we leiden je geheel virtueel door het proces.


Voor iedereen bestaat er een passende Ray-Ban.

Ray-Ban. Als een merk een Oscar had kunnen winnen voor zijn opvallende bijdrage in filmhits als Topgun, The Blues Brothers, Men in Black en Breakfast at Tiffany's, dan is het Ray-Ban. Want Tom Cruise was natuurlijk onweerstaanbaar dankzij de Ray-Ban Aviator, de zonnebril waarmee het allemaal begonnen is voor dit veelzijdige, eigenwijze en brutale brillenmerk.

 

In de jaren dertig van de vorige eeuw kwam er een vraag van de airforce-piloten: of er ook zonnebrillen waren die hun ogen konden beschermen tegen de felle schittering van de zon. De firma Bausch & Lomb sprong hierop in en bracht de Aviatior uit, gevolgd door andere iconische brillen als de Wayfarer, de Clubmaster en vele andere succesmodellen. En uiteraard - gelukkig! - zijn al deze monturen ook verkrijgbaar als correctiemontuur. De inmiddels zeer uitgebreide collectie zonnebrillen en monturen bestaat niet alleen uit klassiekers, maar ook uit prachtige, moderne brillen waarbij materialen als carbon, titanium en hightech kunststoffen zijn gebruikt. Waardoor gesteld kan worden dat er voor iedereen wel een passende Ray-Ban is.

 

LUKX Optiekspecialisten Haarlem-centrum voert een grote collectie Ray Ban zonnebrillen.


Jouw Ray Ban met originele Ray Ban glazen op sterkte

Heb jij sterkte nodig in je bril en overweeg je een Ray Ban zonnebril te kopen? Kom dan langs bij LUKX. We kunnen je nieuwe bril voorzien van originele Ray Ban zonneglazen. LUKX is premium dealer van Ray Ban. Model niet in huis wat je zoekt? We kunnen de bril virtueel op je gezicht zetten en daarna voor je bestellen.