HOME » CONTACT


De LUKX webshop wordt geregeld vanuit de winkel in Haarlem. Mocht u een vraag hebben over een bril dan verzoeken wij u vriendelijk niet te bellen maar  een mail te sturen naar klantenservice@lukx.nl We beloven dat we snel reageren tijdens onze openingsuren.

Heeft u vragen over een contactlenzen nabestelling via de site? Bel dan de winkel waar u lenzenklant bent.


GEACHTE LUKX HAARLEM KLANT,

We realiseren ons dat de Corona crisis lange tijd gaat duren. Te lang om volledig gesloten te zijn. We helpen u daarom graag dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00-16.00 uur. Maar wel onder strikte voorwaarden. Hieronder kunt u lezen wat we wel én niet voor u kunnen betekenen.

BRIL UITZOEKEN:

Als u een bril wilt uitzoeken en uw ogen laten meten, bent u van harte welkom, maar alleen op afspraak. U kunt telefonisch afspreken via 023-5318084, dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt ook een verzoek mailen met uw voorkeursdatum en tijd naar klantenservice@lukx.nl we bevestigen de afspraak dan z.s.m.

AFHALEN, VERKOOP & SERVICE:

U kunt langskomen dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur voor afhalen, service en bijvoorbeeld het uitzoeken van een zonnebril. Mocht de winkeldeur op slot zitten dan is het maximum aan klanten binnen. Probeer het later dan nog een keer.

UW EN ONZE GEZONDHEID:

Als u verkouden bent, koorts heeft, moet hoesten of andere griepverschijnselen heeft, blijf dan thuis. Graag helpen wij u weer als u beter bent. In de winkel houden we de anderhalve meter regel strikt aan. Kom alleen of maximaal met twee naar de winkel. Laat uw kinderen thuis. Is dit niet mogelijk? Houd uw kind dan aan de hand of in de kinderwagen.

CONTACTLENZEN:

Helaas kunnen we geen lenscontroles en instructies uitvoeren. Uiteraard kunnen we uw contactlenzen wel nabestellen. Heeft u vragen over contactlenzen? Bel ons tijdens openingsuren.

OPENINGSTIJDEN:

We zijn aanwezig in Haarlem van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 - 16.00 uur. 

De situatie kan per dag veranderen. Houd hiervoor onze website in de gaten.


HEEMSTEDE EN BLOEMENDAAL ZIJN GESLOTEN

Wilt u contact met de winkels in Heemstede of Bloemendaal? Dan kan dit per e-mail: bloemendaal@lukx.nl OF heemstede@lukx.nl of spreekt u de voicemail van de winkel in. De mail wordt dagelijks bekeken.

 

ZATERDAG ZIJN DE WINKELS IN HEEMSTEDE EN BLOEMENDAAL GEOPEND TUSSEN 9.00 EN 14.00 UUR VOOR SERVICE, AFHALEN EN VRAGEN.


HAARLEM

Spekstraat 2 | 2011HM | 023-5318084

haarlem@lukx.nl

ROUTE-NAAR-HAARLEM


BLOEMENDAAL

Bloemendaalseweg 59 | 2061CC | 023-5276769

bloemendaal@lukx.nl

ROUTE-NAAR-BLOEMENDAAL

HEEMSTEDE

Binnenweg 79d | 2101JD | 023-5471133

heemstede@lukx.nl

ROUTE-NAAR-HEEMSTEDE


Op dit moment zijn er geen vacatures maar groot talent is altijd welkom voor een goed gesprek. Stuur even een mailtje dan spreken we af.