ONZE MERKENDe monturen én zonnebrillen van LUKX Optiekspecialisten blinken uit in kwaliteit, pasvorm en design. Ben je op zoek naar echt iets bijzonders? Misschien wel een bijzonder materiaal als buffelhoorn, 18 karaat goud, hout of 3D geprint titanium? Wij hebben het!

Hier een lijst met de merken die wij voeren. Elk merk is ruim vertegenwoordigd. Meer informatie over de merken of online bestellen? Klik op het merk. Maar beter; kom langs bij LUKX Optiekspecialisten in hartje centrum Haarlem.ONLINE INSPIRATIE OPDOEN

Misschien vind je het interessant om alvast een indruk te krijgen van een deel van ons assortiment aan merken en deze virtueel te passen. De merken die je kunt ontdekken wanneer je op de link onderaan de pagina klikt, voeren wij zonder twijfel. Het is echter belangrijk op te merken dat we niet noodzakelijkerwijs alle getoonde modellen fysiek in onze winkel op voorraad hebben.

Deze optie is bedoeld om je te inspireren met de schoonheid van bepaalde brillenmerken. Als je enthousiast wordt van wat je ziet, nodigen we je graag uit om onze winkel in het centrum van Haarlem te bezoeken.