• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » BRILLENGLAZEN » ONTSPIEGELING


De ontspiegeling op een brillenglas kan heel kostbaar zijn. Of duur. Net hoeveel waarde u hecht aan dit vrijwel onzichtbare laagje. Niet-ontspiegeld komt nauwelijks meer voor. Bij de discounters wil men nog wel eens een kinderbril afleveren zonder antireflectie maar eigenlijk is er voor iedere portemonnee een goede, tot briljante coating te koop.

 

3 coatingen halen we voor het voetlicht. Ja, er zijn er nog meer maar er moet ook nog iets te vertellen zijn in de winkel.

WE ONDERSCHEIDEN:  

HMC - ofwel hard-multi-coated . Via een opdamp-proces worden de kunststof glazen voorzien van een hardingslaag en een ontspiegeling. De HMC coating is lang niet zo hard als onderstaande lagen en de ontspiegelende werking is ook een stuk minder. Wij gebruiken deze glazen voor aanbiedingen of onze 1 uurs service.

Essilor Crizal Easy UV - Beschermt uw ogen tegen hinderlijke schittering en UV-stralen. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert het risico op vermoeide ogen. Crizal Easy UV zorgt voor een goede UV-bescherming en voorkomt schade aan de ogen op de lange termijn. Het is een kraswerende coating welke makkelijk schoon te maken en schoon te houden is.

 

Essilor Crizal Sapphire UV

De allerbeste coating op dit moment. Beter dan welk merk glazen dan ook kan leveren. Bent u een absolute fijnproever en stelt u de hoogste eisen aan uw brillenglas? Vraagt u dan naar deze coating. De Crizal Sapphire UV coating houdt rekening met lichtinval uit alle hoeken en reduceert reflecties die hierdoor veroorzaakt worden. De ontspiegeling is bovendien vrijwel kleurloos!

 

Meer informatie over Essilor en haar coatingen vindt u hier.