• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » MONTUREN » THEO


Bent u op zoek naar een montuur van THEO? Dan bent u bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit meer dan 100 modellen en is daarmee zeer groot te noemen. Bedenk dat alle THEO monturen geleverd worden in tot wel 8 kleuren. Is het model naar wens maar mist u een bepaalde kleur? Kom dan zeker gezellig langs en we tonen onze THEO monturen collectie graag onder het genot van een goede koffie of thee. We kunnen tevens uw ogen meten op de nieuwste manier. De AVA meting is de revolutie in de optiek en exclusief verkrijgbaar bij LUKX in Haarlem.

 


LIMITED SERIE HAVANA

ONZE THEO COLLECTIE


Het merk Theo is in 1989 opgericht door de Belgische opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. De opticiens hadden beiden een eigen winkel en wilden de klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen. Zij besloten daarom een eigen collectie op de markt te brengen. En dat werd een ongekend succes. Een uitgebreide collectie Theo brillen vindt u bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem.

 

Theo monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode, waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds. 

Kom langs bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem! Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere monturen collecties.