THEO BRILLEN EN ZONNEBRILLEN

Exclusieve, Vernieuwende en Verrassende Brilmode

Theo is een Belgisch brillenmerk, opgericht in 1989 door de opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. Beide heren hadden hun eigen optiekwinkels en wilden hun klanten iets anders bieden dan de mainstream brillen. Daarom lanceerden ze hun eigen brillencollectie, die een ongekend succes werd.

De monturen van Theo zijn direct herkenbaar en staan bekend om hun exclusieve, vernieuwende en verrassende ontwerpen, waarbij humor een belangrijke rol speelt. Elk montuur is een waar kunstwerk dat met veel liefde is ontworpen en in kleine oplages wordt geproduceerd. Theo was vooral populair onder de avant-garde in zijn beginjaren. Het merk trekt zich niets aan van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds.

Ben je op zoek naar een bril van Theo? Dan ben je bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit meer dan 100 modellen en is zeer uitgebreid. Elk montuur van Theo is verkrijgbaar in wel acht verschillende kleuren. Als je een specifieke kleur mist, kom dan gerust langs en bekijk onze collectie onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

 


Wil je online THEO monturen proberen? Dan kan dit via FAVR, onze partner in online passen. Klink op de link, volg de aanwijzingen op het scherm en pas THEO monturen op je eigen gezicht.


ONZE THEO COLLECTIE