LUKX ZONNEBRILLEN

LUKX is de zonnebrillen specialist van Haarlem en omstreken. We hebben een zeer grote keus in de mooiste, beste en meest bijzondere zonnebrillen. Natuurlijk kunnen wij deze zonnebrillen voorzien van glazen op uw eigen sterkte.

Onze zonneglazen zijn van Essilor. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Multifocaal (Varilux) of alleen voor het lezen. Contrastverhogende glazen voor een intense blik bij het auto rijden. Zelfs een kleur die je zelf bedacht hebt. Maar denk bij goede zonneglazen ook eens aan: een ontspiegeling aan de binnenzijde van het glas zodat je je eigen oog niet ziet knipperen door de spiegeling in het glas. Of kies voor gepolariseerde zonneglazen, de voordelen hiervan hebben we hier uitgebreid beschreven. Een spiegelcoating op het glas is ook zeer functioneel, zo kun je een lichter glas uitzoeken die toch voldoende bescherming biedt tegen fel licht.

Met 16 zonnebril collecties is de keuze bij LUKX in Haarlem enorm te noemen! Elk zonnebril merk hebben we ruim voorradig. De glazen van al onze merken zijn van top kwaliteit. Waar mogelijk kunnen we zelfs de originele glazen leveren. Onze collectie zonebrillen op een rij:


ONZE MERKEN