LUKX IS VARILUX SPECIALIST

Ze hebben het uitgevonden bij Essilor: het multifocale glas. 'Varilux' doopten ze hun uitvinding, en zorgden zo met hun nieuwe brillenglas voor een comfortabel, helder en stabiel zicht op elke afstand. De acht voordelen van Varilux op een rijtje:

 

1. Helder zicht op elke afstand
De Varilux productlijn zorgt voor een scherp en helder zicht op alle afstanden. Zowel veraf als nabij.

2. Gepersonaliseerde brillenglazen
Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op jouw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. De brillenglazen kunnen volledig worden gepersonaliseerd, waardoor je kijkprestaties sterk verbeterd worden.

3. Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden
Varilux zorgt ervoor dat je kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV ten opzichte van een standaard televisie.

4. Varilux, de kijkoplossing voor al je activiteiten
Of je nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl hebt of wil genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

5. Snelle gewenning en 100% wengarantie
Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om jouw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd. Mocht je toch niet kunnen wennen, zal LUKX alles in het werk stellen om jou tevreden te stellen. Je loopt dus geen enkel risico.

6. Elektronische meetzuil voor optimale nauwkeurigheid
Speciaal voor deze metingen hebben we bij LUKX de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice.

7. Alle glazen van Varilux worden geleverd met een echtheidscertificaat en vallen onder de unieke Varilux-garantie
Je had vast niet anders verwacht, maar LUKX levert echte Varilux producten en geen knollen voor citroenen.

 

8. Echte Varilux glazen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen.
De prijzen van echte Varilux glazen lopen uiteen van zo'n 150 euro tot globaal 500 euro per glas. Wij leggen je de verschillen graag uit in de winkel.

 

LEES OOK: