• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » BRILLENGLAZEN » VARILUX

LUKX IS VARILUX SPECIALIST

Van de uitvinders van het multifocale brillenglas. Varilux zorgt voor een comfortabel, helder en stabiel zicht waardoor u geniet van scherp zicht op elke afstand. De 8 voordelen van Varilux glazen op een rijtje:

 

1. Helder zicht op elke afstand
De Varilux productlijn zorgt voor een scherp en helder zicht op alle afstanden.

2. Gepersonaliseerde brillenglazen
Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en worden uw kijkprestaties sterk verbeterd.

3. Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden
Varilux zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV ten opzichte van een standaard televisie.

4. Varilux, de kijkoplossing voor al uw activiteiten
Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

5. Snelle gewenning en 100% wengarantie
Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om uw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd. Mocht u niet kunnen wennen zal LUKX alles in het werk stellen om u tevreden te stellen. U loopt dus geen enkel risico.

6. Elektronische meetzuil voor optimale nauwkeurigheid
Speciaal voor deze metingen hebben de winkels van LUKX de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice.

7. Alle glazen van Varilux worden geleverd met een echtheidscertificaat en vallen onder de unieke Varilux-garantie.
U had niet anders verwacht, maar LUKX levert echte Varilux producten en geen knollen voor citroenen.

 

8. Echte Varilux glazen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen.
De prijzen van echte Varilux glazen lopen uiteen van plusminus 150 euro tot globaal 500 euro per glas. Wij leggen u de verschillen graag uit in de winkel.

 

LEES OOK: