LINDBERG EYEWEAR EN LUKX

Al tientallen jaren is LUKX in Haarlem dealer van dit illustere Deense designmerk. We voeren onderstaande LINDBERG collecties en bieden een zeer ruime keus in deze ultralichte en oersterke brillen.


LINDBERG spirit titanium

Een klassieker van LINDBERG. Deze ultralichte, randloze monturen wegen slechts 1,9 gram. Een uitgebreid ‘brilbouwsysteem’ met onder andere duidelijk verschillende veerontwerpen gemaakt van titaniumdraad, -plaat of combinaties van titanium en acetaat. De collectie heeft eindeloze vorm-, grootte- en groefkleuropties, waardoor je vrijwel onbeperkte mogelijkheden hebt om de spirit titanium collectie naar jouw wensen te laten samenstellen.

 

LINDBERG RIM titanium

Een extreem flexibel, sterk en ultralicht montuur met volledige rand, geheel ver­vaardigd uit titaniumdraad en met een gewicht van slechts drie gram. Het design is zeer discreet en heeft een tijdloze elegantie. Het kan eenvoudig worden aangepast aan elk gezicht en elk uiterlijk. Air titanium rim is een echte klassieker van LINDBERG. Het ontwerp is zeer origineel en nog steeds eigentijds en modieus.

 

LINDBERG N.O.W.

Voor de collectie n.o.w. titanium is een opmerkelijk dunne voorzijde van com­posiet gecombineerd met ultralichte titanium veren, voor een minimalistisch design dat subtieler en stijlvoller is dan traditionele brillen van composiet en nylon. De n.o.w.-monturen hebben een gewicht vanaf slechts 2,3 gram en voor het speciale composiet kun je kiezen uit verschillende transparante, glanzende en matte kleuren. De monturen hebben kenmerkende gekleurde groeven die een contrast vormen met de titanium veren.

 

LINDBERG buffelhoorn titanium

De brillen uit deze exclusieve collectie zijn gemaakt van meerdere lagen natuurlijk buffelhoorn. Ze gebruiken bij LINDBERG 152 processen om de brillen met de hand te vormen, om zo de individuele nuances in de kleurschakering en -tekening van het materiaal volledig tot hun recht te laten komen. Hierdoor is elk montuur uniek. De veren, scharnieren en neusbruggen zijn allemaal gemaakt van ultralicht titanium, waardoor het klassieke hoornmontuur verstelbaar is en een modern accent krijgt.

 

LINDBERG KINDER- EN TIENERBRILLEN

Deze collectie is speciaal ontworpen voor modebewuste kinderen en tieners. De monturen zijn heel duurzaam, flexibel, comfortabel, licht en stijlvol. Hierdoor zijn ze perfect voor actieve kinderen en tieners. De kid/teen-monturen zijn gebaseerd op designs uit de collecties air titanium rim, strip titanium en acetanium. Ze zijn verkrijgbaar in talloze vormen, kleuren en maten. De kid/teen-brillen van LINDBERG worden uitsluitend van de zuiverste hypoallergene materialen gemaakt, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

 

Lindberg 18 karaat gouden monturen

LINDBERG PRECIOUS

Deze topcollectie van LINDBERG is een van de mooiste, meest exclusieve en prestigieuze brillencollecties ter wereld. LINDBERG Precious-monturen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of buffelhoorn en kunnen worden bezet met diamanten. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en individueel aan het gezicht van de drager aangepast.

Verder lezen over gouden brillen