MATSUDA

is een gerenommeerd brillenmerk dat bekend staat om zijn ambachtelijke vakmanschap en unieke ontwerpen. Het werd opgericht in 1967 door Mitsuhiro Matsuda in Tokio, Japan. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door de combinatie van traditionele Japanse ambachtelijke technieken met moderne materialen en technologieën.

Matsuda-brillen zijn zeer gewild vanwege hun verfijnde esthetiek en aandacht voor detail. Ze worden met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, die zich richten op het leveren van uitmuntendheid in elk detail. De monturen hebben vaak gedurfde vormen, ingewikkelde gravures, verfijnde metaalbewerking en prachtige kleurencombinaties. Dit resulteert in een collectie brillen die zowel opvallend als verfijnd zijn.

 


ONZE COLLECTIE


JAPANS VAKMANSCHAP

 

Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals acetaat, titanium en edelmetalen om duurzame en comfortabele monturen te creëren. Geavanceerde technologieën, zoals precisiescharnieren en lenscoatings, zorgen voor optimale functionaliteit en visuele helderheid.

Matsuda heeft wereldwijde erkenning gekregen en wordt gedragen door modebewuste individuen en beroemdheden over de hele wereld. Naast brillen produceert Matsuda ook zonnebrillen, accessoires en zelfs kledingcollecties.

Als je op zoek bent naar een uniek en luxueus brillenmerk met een rijke geschiedenis en een passie voor vakmanschap, dan is Matsuda zeker een merk om te overwegen.