LUKX - jouw adres voor de beste contactlenzen

Contactlenzen dragen vereist discipline. Ten eerste om ze goed te onderhouden en ten tweede om ze regelmatig, liefst halfjaarlijks, professioneel te laten controleren en te vervangen. LUKX is gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen, waaronder multifocale lenzen, contactlenzen voor kinderen en nachtlenzen. LUKX is onafhankelijk en verkoopt de merken die het beste passen bij jouw ogen.

Leveren standaard lenzen niet het gewenste resultaat? Dan bieden wij je ook de mogelijkheid om maatwerk lenzen te proberen. Deze contactlenzen worden aangemeten met een zogenaamde corneatopograaf. Dit specialistische apparaat meet het oog op duizenden punten en zo kunnen wij perfect passende contactlenzen voor je bestellen met de hoogste vorm van comfort voor jou.


We adviseren je om je ogen minimaal jaarlijks te laten controleren als je contactlenzen draagt. Gebruik nooit water voor het inzetten en afspoelen van je contactlenzen. Regelmatig last van droge, geïrriteerde ogen? Kom langs in de winkel voor advies.