CAZAL is een Duits merk van high-end zonnebrillen en optische brillen dat in 1975 werd opgericht door ontwerper Cari Zalloni. Het merk is bekend om zijn onderscheidende stijl, met opvallende en soms extravagante ontwerpen die geliefd zijn bij beroemdheden en modebewuste mensen over de hele wereld. De brillen van CAZAL worden met de hand gemaakt in Duitsland en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en acetaat.

 

CAZAL ZONNEBRILLEN


CAZAL MONTUREN

ERFGOED: Ontdek de Tijdloze Stijl van CAZAL Eyewear

Stap binnen in de wereld van CAZAL, waar compromisloosheid het credo is en creativiteit gedijt. Cari Zalloni, een onconventionele geest met een liefde voor detail en radicaal maximalisme, vormde de kern van dit iconische merk. Zijn erfenis leeft voort in een buitengewone stijl die in de jaren 80 snel cult werd en vandaag de dag nog steeds de Hip Hop-look beïnvloedt.

CAZAL Eyewear, het levenswerk van Cari Zalloni, belichaamt de waarden van sterke individualiteit, gedurfd ontwerp, luxe en ononderhandelbare kwaliteit. Een internationaal designteam zet deze erfenis voort, creëert collecties die nieuwe maatstaven zetten en de handtekening van CAZAL onsterfelijk maken.

Ontdek de unieke authenticiteit van CAZAL, waarbij flamboyante brillen met karakter voor zowel dames als heren worden samengesteld. Deze statement-brillen zijn ontworpen voor mensen die individualiteit en extravagantie omarmen en maximale kwaliteit waarderen.

Bij CAZAL draait alles om de maat der dingen. Met 10 mm dik acetaat als standaard, compromisloze grootsheid en de toevoeging van 24-karaats goud, belichaamt elk montuur het Duitse vakmanschap en gedrevenheid. Elk stuk is perfectie, gemaakt in Duitsland, en samen vormen ze een wereldwijd fenomeen.

Goed ontwerp is tijdloos, en het bezit van een CAZAL betekent het dragen, koesteren en doorgeven als een stuk geschiedenis. CAZAL Legends overstijgen modetrends en worden opnieuw gelanceerd, gemodificeerd en voorzien van nieuwe kleuren, terwijl ze trouw blijven aan hun oorsprong.

De CAZAL-gemeenschap, liefdevol bekend als Phanatics, omvat muzikanten, acteurs en persoonlijkheden over de hele wereld. Van Sammy Davis Jr. tot Beyoncé, deze brillen hebben de mythe versterkt en passie verbonden over continenten en branches heen.

Stap in de wereld van CAZAL, waar erfgoed en kunst samenkomen, en ontdek de tijdloze stijl die generaties verbindt.