LENSCONTROLE? DOEN!

Bij LUKX raden wij onze klanten aan om de ogen en lenzen minimaal een keer per jaar te laten controleren door een van onze contactlensspecialisten.

Waarom?
De conditie van de ogen verandert, net als onze leefomstandigheden. Contactlenzen slijten, vervormen en vervuilen. En dat heeft weer invloed op de sterkte ervan. Als de contactlenzen niet meer optimaal functioneren, kan dat vervelende gevolgen hebben: van niet meer optimaal kunnen zien (!) tot hoofdpijn of vermoeidheid.

Daarnaast worden contactlenzen en vloeistoffen continu vernieuwd en verbeterd. Onze contactlensspecialist is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technische hoogstandjes en geeft dan ook tijdens de controle advies over mogelijke verbeteringen. Met een lenscontrole van slechts € 25,- (dit betreft het tarief voor regelmatig terugkerende klanten) blijven de lenzen op peil en kunnen veel ongemakken worden voorkomen.

Controle maar geen regelmatige klant van LUKX?

Ben je geen klant van LUKX of laat je jouw ogen niet regelmatig - minimaal jaarlijks - controleren? Dan is het tarief € 50. De ervaring leert dat als men lang wacht met controleren de problemen dusdanig groot zijn dat er eigenlijk opnieuw begonnen moet worden met aanpassen. Vandaar het hogere tarief. Vragen over controle? Neem gerust contact met ons op.

 


We adviseren je om je ogen minimaal jaarlijks te laten controleren als je contactlenzen draagt. Gebruik nooit water voor het inzetten en afspoelen van je contactlenzen. Regelmatig last van droge, geïrriteerde ogen? Kom langs in de winkel voor advies.