CONTACTLENS-INSTRUCTIE

Als je bij LUKX Optiekspecialisten contactlenzen laat aanmeten dan leren we je natuurlijk ook hoe je de lenzen moet verzorgen én inzetten.

Want het is gewoon niet makkelijk de eerste keren. Natuurlijk kun je bij Kruidvat of Etos lenzen kopen die ongeveer de sterkte van je bril hebben en dan op YouTube een filmpje opzoeken hoe je lenzen inzet maar; 1. Je hebt 100% zeker niet de optimale passing en materiaal en; 2. niet de optimale sterkte en 3; je ogen zijn eerder vuurrood en pijnlijk van het proberen dan dat je ze daadwerkelijk in krijgt en 4; wie houdt voor jou in de gaten of je ogen gezond blijven in combinatie met de lenzen?

Koop je lenzen bij LUKX, dan begeleiden we je en houden we de gezondheid van je ogen in de gaten. Natuurlijk is dat iets kostbaarder dan zelf alles bij elkaar verzinnen. Zijn dat je, twee (misschien wel), leukste organen niet waard? Bij LUKX word je altijd geholpen door een gediplomeerde ANVC contactlensspecialist.

Lenzen leren inzetten hoort bij het aanpassen van contactlenzen. Standaard aanpassing kost € 80 inclusief instructie. Maatwerk aanpassing kost € 130 inclusief instructie. Weet je al hoe je lenzen inzet en verzorgt? Dan gaat er € 30 van deze prijzen af. Ben je een doe-het-zelver? Dan is het controle tarief geen € 25 maar € 50, omdat de ervaring leert dat doe-het-zelvers grotere problemen hebben en pas komen als het al te laat is. Al onze prijzen vind je hier.


We adviseren je om je ogen minimaal jaarlijks te laten controleren als je contactlenzen draagt. Gebruik nooit water voor het inzetten en afspoelen van je contactlenzen. Regelmatig last van droge, geïrriteerde ogen? Kom langs in de winkel voor advies.