EVIL EYE

Evil Eye - De Perfecte Sportbril

Bij LUKX begrijpen we dat prestaties en stijl hand in hand gaan. Daarom presenteren we met trots Evil Eye, het sportbrillenmerk dat grensverleggende technologie combineert met een strak design. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon houdt van actieve buitenactiviteiten, Evil Eye biedt de optimale combinatie van comfort, duurzaamheid en bescherming.

Waarom kiezen voor Evil Eye?

  • Innovatief Design: Elk model is ontworpen om perfect te passen en maximale bescherming te bieden.
  • Ongeëvenaarde Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden.
  • Uitstekende Zichtbaarheid: Geniet van helder zicht met lenzen die bescherming bieden tegen UV-straling en verblinding.
  • Persoonlijke Pasvorm: Met verstelbare elementen en verschillende lensopties is er altijd een Evil Eye bril die aan jouw wensen voldoet.

Wat kost een Evil Eye sportbril?

De brillen kosten globaal rond de €250,-. Voor glazen op sterkte moet je rekenen op een meerprijs van ongeveer €300,- voor enkelvoudige glazen en €600,- voor multifocale glazen.

Bezoek ons

Neem de stap naar ultieme bescherming en stijl. Bezoek LUKX en laat ons je helpen de perfecte Evil Eye sportbril te vinden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt.


DE MOGELIJKHEDEN OP STERKTE

Natuurlijk kun je de Evil Eye brillen ook zonder sterkte kopen, maar mocht je glazen op sterkte nodig hebben dan biedt Evil Eye maar liefst 3 mogelijkheden die we hieronder voor je beschrijven.

GLAZEN DIRECT IN HET FRAME

dit biedt de meest gestroomlijnde esthetische oplossing. Bij deze methode worden glazen met je voorschrift en gewenste glaskleur geslepen en direct in het montuur geplaatst. Glazen direct in het frame biedt u daarom het grootst mogelijke gezichtsveld.

 


DE OPLOSSING VOOR EEN SHIELD

evil eye biedt een op maat gemaakte glazen-op-sterkte oplossing speciaal voor shield modellen. Bij deze techniek wordt de lens geslepen volgens jouw voorschrift en gewenste glaskleur en gemonteerd in een shield. Dit shield wordt vervolgens in het montuur geplaatst.

 


CLIP IN

De meest veelzijdige glazenoplossing is de clip-in. Hierbij worden de glazen volgens jouw voorschrift geslepen en met behulp van een clip-in direct achter de lens van de sportbril bevestigd.

Het voordeel van dit systeem is dat ook hogere sterktes mogelijk zijn. Bovendien is het de minst kostbare oplossing als je vaker van kleur glazen wilt wisselen.

 


ONZE COLLECTIE

Bij LUKX bieden we 14 modellen van Evil Eye sportbrillen aan, verkrijgbaar in 2 of zelfs 3 maten voor een optimale pasvorm. Bovendien kun je de bril volledig naar wens samenstellen. Onderstaande modellen zijn (vrijwel altijd) op voorraad in de winkel.