• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » MONTUREN » JACQUES MARIE MAGE


Model: ENZO


JACQUES MARIE MAGE is een maker van zeldzame brilmonturen die historische motieven combineert met kostbare materialen, innovatieve productiemethoden en ethische bedrijfspraktijken.

Jacques Marie Mage is een in Los Angeles gevestigde producent van limited-edition designer goods, die gespecialiseerd is in de micro-productie van artisanale brillen. Jacques Marie Mage is geïnspireerd door verschillende continenten, culturen en generaties en combineert vakmanschap van wereldklasse met geavanceerde productiemethoden. Hij combineert een scala aan rijke materialen, gewaagde geometrische vormen en een uitbundige houding om een ​​onberispelijk vervaardigde bril te maken die historische motieven op elegante wijze in beeld brengt.

Kom naar onze winkel in Haarlem voor een wel heel grote collectie Jacques Marie Mage monturen en zonnebrillen. Of bestel online.


JACQUES MARIE MAGE


HOU ME OP DE HOOGTE:

De brillen van Jacques Marie Mage zijn allemaal gelimiteerd. Wanneer we monturen binnen krijgen is vaak een verrassing, er is geen pijl op te trekken. Dus heb je je zinnen gezet op een bepaald model? Laat het ons weten. Zodra we weten wanneer je favoriet binnen komt sturen we je vrijblijvend een e-mail.