HOME » WEBSHOP » OAKLEY BRILLENOKAY,

we hadden alle brillen van OAKLEY kunnen kopiëren naar onze webshop maar dat hebben we niet gedaan. Op de officiële website van OAKLEY staan nu eenmaal héél véél brillen! Alle modellen, in meerdere kleuren en lens varianten. Niet te doen!  Kom daarom naar de winkel. We hebben een grote collectie, adviseren je graag en bestellen, indien nodig, de OAKLEY, die het beste bij jou past.


WEET JE AL

precies welke OAKLEY je wilt bestellen? Surf dan naar de OAKLEY site en zoek het artikel. Artikel gevonden? Noteer het productnummer. Vul dit nummer in op onderstaand formulier en druk op verzenden. We nemen z.s.m. contact met je op.


WHAT'S IN IT FOR ME?

Tja, waarom zou je niet gewoon meteen bij OAKLEY bestellen?

 

WAAROM BESTELLEN BIJ LUKX?

1. We zijn opticiens en onze winkel is makkelijk benaderbaar

2. We staan voor zeer hoge service en garantie

3. We verzenden gratis in Nederland

4. We kunnen je OAKLEY ook op sterkte maken met originele OAKLEY lenzen.

 

Start nu met oriënteren op de site van OAKLEY!
Oakley, opgericht in 1975 is een van de toonaangevende productontwerp- en sportmerken ter wereld, gekozen door atleten van wereldklasse om te concurreren op het hoogst mogelijke niveau. Oakley is houder van meer dan 850 patenten en staat ook bekend om zijn innovatieve lenstechnologieën, waaronder PRIZM. Oakley breidde zijn positie als merk voor sportbrillen uit naar kleding en accessoires, en biedt producten voor mannen en vrouwen die aantrekkelijk zijn voor sportprestaties, actieve en lifestyle-consumenten.


Om de juiste bril te bestellen hebben wij de productcode nodig. Die vindt u bij elke bril op de website van OAKLEY in de buurt van productgegevens. Kunt u de code niet vinden? Mailt u dan een screenshot van de door u gewenste bril naar klantenservice@lukx.nl