• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshop

NIEUW VAN OAKLEY - de allerbeste game bril! Nu verkrijgbaar bij LUKX in Haarlem. Meer weten?


Per 1 maart 2020 is Eyecare eigenaar geworden van de winkels in Bloemendaal en Heemstede. Haarlem is niet veranderd van eigenaar. Het is niet voor iedereen even duidelijk hoe het nu precies zit na de overname. Hieronder de beknopte feiten. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Bel dan gerust de winkel waar je klant bent.

Richards Optiek in Bloemendaal en Optiekeby's in Haarlem fuseerden in 2009. De winkel in Heemstede werd geopend en de naam verandert in LUKX Optiekspecialisten.

Na ruim 30 jaar in de optiek gaf Richard aan te willen stoppen. Harald en Arjan wilden door en besloten dat ze dit alleen wilden doen met de winkel in Haarlem. Voor de winkels in Heemstede en Bloemendaal is een nieuwe eigenaar gevonden in Eyecare.

Haarlem gaat door onder de naam LUKX Optiekspecialisten. Bloemendaal en Heemstede gaan verder als Eyecare Bloemendaal en Eyecare Heemstede.


COMPUTERBRIL ÓF MULTIFUNCTIONELE NABIJ BRIL?
Oké, het heet een computerbril en je kunt hem prima gebruiken achter de pc. Maar er kan veel meer met zo’n bril. Verder lezen.
 

 


Uniek voor Haarlem en omstreken. De nieuwste en meest nauwkeurige manier van ogen meten: AVA. Meer weten? Bezoek ons blog of kom langs in de winkel.


DITA FLIGHT 006 nu verkrijgbaar in een nieuwe transparante kleur.


Izipizi leesbril. 30 euro. Maak keuze uit 7 modellen in heel veel kleuren. Gratis verzending vanaf twee brillen.  Bestel direct.


De hit in de exclusieve optiek en zeer selectief verkrijgbaar: Jacques Marie Mage. We proberen onze collectie ruim te houden maar de gelimiteerde brillen van JMM verkopen zeer snel. Check onze huidige voorraad hier.


LINDBERG Precious monturen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of...

Lees verder

Snel een bril nodig? Kom dan naar LUKX Haarlem-centrum. We maken je bril binnen een uur mits de sterkte op voorraad is natuurlijk.

Lees verder


Ben je op zoek naar de beste sportbril met originele brillenglazen op sterkte?

Lees verder

De term ‘gepolariseerde glazen’ heb je vast wel eens voorbij zien komen. Maar wat houdt dat in?

Lees verder

"Joost, kun je een montuur voor LUKX ontwerpen?" "Ja leuk!" zei Joost.

Lees verder


Hoe voorkom ik dat mijn kind straks -8.00 D heeft?

Lees verder

Jonge kinderen tot 7 jaar oud hebben voor de oogmeting een andere...

Lees verder


In één van de mooiste winkelpanden van Haarlem vindt u LUKX opticiens.

Lees verder

 

Varifocus, multifocaal problemen? Niet nodig!

Lees verder

 

Te veel zonlicht is niet alleen slecht voor de huid, maar ook voor onze ogen. En dan gaat het niet zozeer om het zichtbare zonlicht, maar om de onzichtbare straling, zoals infrarood en ultraviolet. Hoe kun je schade voorkomen?

Lees verder

 

De ontspiegeling op een brillenglas kan heel kostbaar zijn. Of duur. Het is maar net hoeveel waarde je hecht aan dit vrijwel onzichtbare laagje. Niet-ontspiegeld komt nauwelijks meer voor.

Lees verder

 

Dita is de sponsor van het Formule 1 team van Max Verstappen.

Lees verder

 

LUKX is gespecialiseerd in vrijwel alle soorten lenzen. Ben je klant en wil je snel lenzen nabestellen?

Lees verder