LUKX NIEUWS


Nieuw bij LUKX:

Evil Eye Sportbrillen vanaf Augustus

LUKX breidt zijn assortiment uit met het gerenommeerde sportbrillenmerk Evil Eye. Vanaf augustus zijn deze innovatieve en kwalitatieve sportbrillen verkrijgbaar in onze winkel in Haarlem. Evil Eye staat bekend om zijn perfecte pasvorm, uitstekende bescherming en stijlvolle designs, ideaal voor zowel professionele atleten als actieve buitenliefhebbers.

Kom langs en ontdek vanaf augustus de nieuwe Evil Eye collectie bij LUKX. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen de perfecte sportbril te vinden.

MEER LEZEN


QUOTATION MARKS 2024

Joost Swarte ontwerpt twee nieuwe brillen voor LUKX.

Tekenaar en ontwerper Joost Swarte heeft in samenwerking met LUKX Optiekspecialisten twee nieuwe brillen gecreëerd. Dit vormt een eerbetoon aan het 10-jarig jubileum van zijn eerste iconische "Quotation Marks" montuur. Verder lezen....


COMPUTERBRIL ÓF MULTIFUNCTIONELE NABIJ BRIL?

Oké, het heet een computerbril en je kunt hem prima gebruiken achter de pc. Maar er kan veel meer met zo’n bril. Verder lezen.

 


AVA, ZIEN OP 1/100STE

Uniek voor Haarlem en omstreken. De nieuwste en meest nauwkeurige manier van ogen meten: AVA. Meer weten? Bezoek ons blog of kom langs in de winkel.


Izipizi leesbril. 35 euro. Maak keuze uit 7 modellen in heel veel kleuren. Gratis verzending vanaf twee brillen.  Bestel direct.


De hit in de exclusieve optiek en zeer selectief verkrijgbaar: Jacques Marie Mage. We proberen onze collectie ruim te houden maar de gelimiteerde brillen van JMM verkopen zeer snel. Check onze huidige voorraad hier.


18KT GOUD

LINDBERG Precious monturen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of...

Lees verder

Snel een bril nodig? Kom dan naar LUKX Haarlem-centrum. We maken je bril binnen een uur mits de sterkte op voorraad is natuurlijk.

Lees verder


De term ‘gepolariseerde glazen’ heb je vast wel eens voorbij zien komen. Maar wat houdt dat in?

Lees verder


Hoe voorkom ik dat mijn kind straks -8.00 D heeft?

Lees verder

Jonge kinderen tot 7 jaar oud hebben voor de oogmeting een andere...

Lees verder


In één van de mooiste winkelpanden van Haarlem vindt u LUKX opticiens.

Lees verder

 

Varifocus, multifocaal problemen? Niet nodig!

Lees verder

 

Te veel zonlicht is niet alleen slecht voor de huid, maar ook voor onze ogen. En dan gaat het niet zozeer om het zichtbare zonlicht, maar om de onzichtbare straling, zoals infrarood en ultraviolet. Hoe kun je schade voorkomen?

Lees verder

 

De ontspiegeling op een brillenglas kan heel kostbaar zijn. Of duur. Het is maar net hoeveel waarde je hecht aan dit vrijwel onzichtbare laagje. Niet-ontspiegeld komt nauwelijks meer voor.

Lees verder

 

LUKX is gespecialiseerd in vrijwel alle soorten lenzen. Ben je klant en wil je snel lenzen nabestellen?

Lees verder