HOME » OPTICIEN HAARLEM

LUKX Optiekspecialisten is sinds 1999 gevestigd in één van de mooiste en oudste winkelpanden van Haarlem aan de Spekstraat. Na de grootse restauratie van 2006 gebruiken we het hele pand.

Op zolder houden we kantoor en is ons eigen inslijpatelier, de eerste etage (alleen per trap bereikbaar) is gereserveerd voor onze uitgebreide oogmeet, brillenglazen- en contactlens afdeling.

In onze winkel op de begane grond voeren we, ons inziens, de mooiste (zonne)brillen collecties van Haarlem en omstreken. Kom langs. We adviseren u, met ons team, graag.

Tot ziens in Haarlem, u vindt ons vlakbij de Grote Markt.


Wij hebben de beslissing gemaakt om tot nadere mededeling geen lenscontroles, optometrische onderzoeken en lensinstructies meer uit te voeren. U kunt wel terecht voor oogmeting en het uitzoeken van een bril of zonnebril.

SAMENGEVAT:

  • Wel oogmeting, bril en brillenglazen uitzoeken
  • Wel zonnebril uitzoeken
  • Wel contactlenzen nabestellen
  • Wel afhalen en serviceverlening
  • Wel verkoop vloeistoffen en oogdruppels
  • Geen zachte-, harde- en nachtlenscontroles
  • Geen optometrische onderzoeken
  • Geen lens instructies
  • Geen online afspraken inplannen - bel a.u.b. naar de winkel voor overleg

OPENINGSTIJDEN TOT NADER ORDER:
Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag en maandag gesloten
 
De situatie rondom het corona virus kan van dag tot dag veranderen. Houdt u onze site in de gaten voor het laatste nieuws.
 
LUKX Optiekspecialisten

 


dinsdag - vrijdag: 9.30 - 18.00 uur

zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

zondag: 1e zondag van de maand 13.00 - 17.00 uur

maandag en donderdagavond: gesloten
LUKX Optiekspecialisten

Spekstraat 2

2011HM Haarlem

ROUTE-NAAR-HAARLEM


Onze brillen collectie bevat exclusieve topmerken, is altijd actueel en representatief voor zowel liefhebbers van design en techniek als de fashionista’s onder ons. Ook de collectie kinderbrillen is zeer omvangrijk: van vrolijk en kleurig tot simpel en praktisch. De monturen en zonnebrillen bij LUKX worden ontworpen met oog voor detail. We maken hierbij gebruik van bijzondere materialen als hout, 3D-geprint nylon- en titanium, titanium, 18 karaat goud en buffelhoorn, maar natuurlijk ook van klassiek acetaat. Bekijk hier al onze merken.