HOME » OPTICIEN HAARLEM

LUKX Optiekspecialisten is sinds 1999 gevestigd in één van de mooiste en oudste winkelpanden van Haarlem aan de Spekstraat. Na de grootse restauratie van 2006 gebruiken we het hele pand.

Op zolder houden we kantoor en is ons eigen inslijpatelier, de eerste etage (alleen per trap bereikbaar) is gereserveerd voor onze uitgebreide oogmeet, brillenglazen- en contactlens afdeling.

In onze winkel op de begane grond voeren we, ons inziens, de mooiste (zonne)brillen collecties van Haarlem en omstreken. Kom langs. We adviseren u, met ons team, graag.

Tot ziens in Haarlem, u vindt ons vlakbij de Grote Markt.


Beste LUKX klant,

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft grootste prioriteit. In de winkels hebben we de nodige maatregelen getroffen om u veilig en verantwoord van dienst te kunnen zijn.

Wat houden deze maatregelen concreet in?

  • Onze oogmeetprocedure is aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM en de NUVO.
  • We garanderen u de minimale afstand van 1.5 meter, ook tijdens de oogmeting.
  • Alle meetinstrumenten die wij gebruiken worden voor iedere meting schoongemaakt met desinfectiemiddelen.
  • We hanteren duidelijke voorschriften voor uw en onze veiligheid.
  • Een bezoek aan de winkel kan op afspraak. Bel gerust voor een afspraak.
  • LUKX hanteert een deurbeleid om te voorkomen dat er meer personen in onze winkel zijn dan verantwoord is.

Dinsdag tot en met vrijdag: 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
LUKX Optiekspecialisten

Spekstraat 2

2011HM Haarlem

ROUTE-NAAR-HAARLEM


Onze brillen collectie bevat exclusieve topmerken, is altijd actueel en representatief voor zowel liefhebbers van design en techniek als de fashionista’s onder ons. Ook de collectie kinderbrillen is zeer omvangrijk: van vrolijk en kleurig tot simpel en praktisch. De monturen en zonnebrillen bij LUKX worden ontworpen met oog voor detail. We maken hierbij gebruik van bijzondere materialen als hout, 3D-geprint nylon- en titanium, titanium, 18 karaat goud en buffelhoorn, maar natuurlijk ook van klassiek acetaat. Bekijk hier al onze merken.