LUKX OPTIEKSPECIALISTEN


EVEN VOORSTELLEN

Welkom bij LUKX Optiekspecialisten! Sinds 1999 zijn wij gevestigd in een van de mooiste en oudste winkelpanden van Haarlem, aan de Spekstraat. Ons pand heeft een grootse restauratie ondergaan in 2006, waardoor we nu het hele pand kunnen gebruiken.

Op zolder bevindt zich ons kantoor en inslijpatelier, terwijl de eerste etage is gereserveerd voor onze uitgebreide oogmeet- en contactlensruimtes. In onze winkel vind je volgens ons de mooiste collecties (zonne)brillen van Haarlem en omstreken. We noemen onszelf dan ook een brillenspeciaalzaak.

Wij zijn trots op ons team van experts, die je graag adviseren bij het vinden van de perfecte bril. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel, want jouw ogen verdienen alleen het allerbeste.

Kom gerust eens langs en ontdek ons waanzinnige assortiment. Je vindt ons vlakbij de Grote Markt in Haarlem.

 

Tot ziens in onze winkel!

eigenaren LUKX: Harald Groenhagen & Arjan van der Klei


OPENINGSTIJDEN:

dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag: 9.30 - 18.00 uur

zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten


ADRES

Spekstraat 2

2011HM Haarlem

023-5318084

klantenservice@lukx.nl

ROUTE-NAAR-WINKEL


AFSPRAAK MAKEN

Online afspreken gaat makkelijk en snel. Je wordt bij LUKX Optiekspecialisten altijd geholpen door een gediplomeerde medewerker met jarenlange ervaring. Voor het kiezen van een montuur of zonnebril hoef je geen afspraak te maken, maar het mag wel. 

 


EXCLUSIEVE BIJZONDERE MERKEN

Onze brillencollectie bevat exclusieve topmerken, is altijd actueel en representatief voor zowel liefhebbers van design en techniek als de fashionista’s onder ons. Ook de collectie kinderbrillen is zeer omvangrijk: van vrolijk en kleurig tot simpel en praktisch. De monturen en zonnebrillen bij LUKX worden ontworpen met oog voor detail, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijzondere materialen als hout, 3D-geprint nylon- en titanium, titanium, 18 karaat goud en buffelhoorn, maar natuurlijk ook van klassiek acetaat. Bekijk hier al onze merken.


WAT DOEN WE?


VIND ONS