• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshop

LUKX OPTIEKSPECIALISTEN


EVEN VOORSTELLEN

LUKX Optiekspecialisten is sinds 1999 gevestigd in één van de mooiste en oudste winkelpanden van Haarlem aan de Spekstraat. Na de grootse restauratie van 2006 gebruiken we het hele pand.

Op zolder houden we kantoor en is ons inslijpatelier. De eerste etage (alleen per trap bereikbaar) is gereserveerd voor onze uitgebreide oogmeet-, brillenglazen- en contactlensruimtes.

In onze winkel op de begane grond voeren we, ons inziens, de mooiste (zonne)brillencollecties van Haarlem en omstreken. Kom langs. We adviseren je, met ons team, graag.

Tot ziens in Haarlem, je vindt ons vlakbij de Grote Markt.

eigenaren LUKX: Harald Groenhagen & Arjan van der Klei


OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur


ADRES

Spekstraat 2

2011HM Haarlem

023-5318084

klantenservice@lukx.nl

ROUTE-NAAR-WINKEL


AFSPRAAK MAKEN

Online afspreken gaat makkelijk en snel. Je wordt bij LUKX Optiekspecialisten altijd geholpen door een gediplomeerde medewerker met jarenlange ervaring. Voor het kiezen van een montuur of zonnebril hoef je geen afspraak te maken, maar het mag wel. 

 


EXCLUSIEVE BIJZONDERE MERKEN

Onze brillencollectie bevat exclusieve topmerken, is altijd actueel en representatief voor zowel liefhebbers van design en techniek als de fashionista’s onder ons. Ook de collectie kinderbrillen is zeer omvangrijk: van vrolijk en kleurig tot simpel en praktisch. De monturen en zonnebrillen bij LUKX worden ontworpen met oog voor detail, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijzondere materialen als hout, 3D-geprint nylon- en titanium, titanium, 18 karaat goud en buffelhoorn, maar natuurlijk ook van klassiek acetaat. Bekijk hier al onze merken.


WAT DOEN WE?


VIND ONS