LINDBERG 18kt GOUDEN MONTUREN


Deze topcollectie van LINDBERG is een van de meest exclusieve en prestigieuze internationale oogmodecollecties ter wereld. LINDBERG Precious-monturen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of buffelhoorn en kunnen worden bezet met diamanten. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en individueel aan het gezicht van de drager aangepast.

Een unieke combinatie van de mooiste materialen van Moeder Natuur.

18-karaats goud-, platina- en natuurhoornmonturen sieren de modellen van de zeer exclusieve en prestigieuze premium Precious-collectie van LINDBERG. LINDBERG maakt altijd optimaal gebruik van edele metalen, en dat doet ze dit keer ook. De modellen zijn lichtgewicht en minimalistisch vanwege de kleine hoeveelheden edelmetaal. Ze zijn verkrijgbaar in 18-karaats rood-, wit-, zwart- en geelgoud en in platina. Sommige ontwerpen bevatten ook individueel gezet, briljant geslepen diamanten van de hoogste kwaliteit.

Een speciaal verhardingsproces ontwikkeld door LINDBERG maakt het gebruik van zeer fijne 18-karaats gouden draden en platen mogelijk. Dit geeft LINDBERG's kostbare metalen brilmonturen de juiste mate van flexibiliteit en elasticiteit evenals veerkracht en sterkte.


Witgouden RIM montuur van Lindberg


18kt gouden Spirit van Lindberg


LINDBERG BUFFELHOORN MONTUREN

Speciale aandacht wordt besteed aan de unieke natuurhoornen brilpootjes in het Precious-concept. Gouden inzetstukken van 18 karaat combineren met een scharnier van gouddraad en frontelementen. De pootjes zijn gemaakt van waterbuffelhoorn, muskushoorn en mammoet slagtand, die meer dan honderdduizenden jaar oud is. Elk heeft zijn eigen unieke gradaties en dieptes in kleur en marmer.

In de nieuwe modellen van LINDBERG wordt buffelhoorn naadloos gecombineerd met kostbaar hout (of in het Deens: "træ"). Met een houten front en meerlagige buffelhoornrug, creëert de toevoeging træ + buffalo een nieuwe benadering van premium brillen. Organische hulpbronnen voldoen aan het onvergelijkbare vakmanschap van LINDBERG met edele metalen.

De Precious-collectie wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in Denemarken en garandeert de beste afwerking en kwaliteit. Al met al creëert LINDBERG een uniek en exclusief concept waarin elk detail bijdraagt aan het individueel maken van elk frame.


Buffelhoorn by Lindberg


Het bijzondere kleurenpalet van buffel in  goud