Scherp zicht op alle afstanden

Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt iedereen te maken met kijkproblemen. Een leesbril is dan vaak een eerste hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand. Als je op elke afstand weer scherp wil zien en wil genieten van natuurlijk scherp zicht is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kun je met één bril weer op alle afstanden scherp zien!  

Doordat het glas van een multifocale bril is opgebouwd uit verschillende sterktes welke in elkaar overlopen, is het glasontwerp complex. Hierdoor bestaan er grote verschillen in kwaliteit. Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om je te laten genieten van het beste zicht. 

Maar wat is er nu eigenlijk belangrijk als het gaat om (multifocale) brillenglazen?Het verschil tussen standaard brillenglazen en gepersonaliseerde brillenglazen

Geen oog is hetzelfde, zelfs je linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van jouw ogen mee te nemen in het glasdesign van jouw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een vakkundige oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur.

Door middel van het Visioffice meetsysteem kunnen we bij LUKX Optiekspecialisten diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor jouw kijkgedrag, jouw ogen en het montuur dat je hebt gekozen, waardoor het glasontwerp daarop aangepast kan worden. Dit resulteert voor de drager in een ongeëvenaard scherp zicht, brede kijkgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van jouw ogen werkt perfect samen met jouw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met jouw ogen, zodat je als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!

Kom langs in de winkel en informeer naar de beste Varilux kijkoplossing voor jou. Goed om te weten: je loopt geen enkel risico aangezien we altijd 100% wengarantie garanderen op alle brillenglazen.

 

LEES OOK: