• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshop


Model: ENZO


JACQUES MARIE MAGE

is een maker van zeldzame brilmonturen die historische motieven combineert met kostbare materialen, innovatieve productiemethoden en ethische bedrijfspraktijken.

Jacques Marie Mage is een in Los Angeles gevestigde producent van limited-edition designer goods, die gespecialiseerd is in de micro-productie van artisanale brillen. Jacques Marie Mage is geïnspireerd door verschillende continenten, culturen en generaties en combineert vakmanschap van wereldklasse met geavanceerde productiemethoden. Hij combineert een scala aan rijke materialen, gewaagde geometrische vormen en een uitbundige houding om een ​​onberispelijk vervaardigde bril te maken die historische motieven op elegante wijze in beeld brengt.

Kom naar onze winkel in Haarlem voor een wel heel grote collectie Jacques Marie Mage monturen en zonnebrillen. Of bestel online.


JACQUES MARIE MAGE

Onze hele collectie

Je ziet op deze pagina ook zonnebrillen staan, bedenk dat alle zonnebrillen ook maar gewoon monturen zijn met gekleurde glazen. We kunnen de lenzen er bij het passen voor je uit halen. Zo wordt het aanbod Jacques Marie Mage brillen een stuk groter. Kom gezellig naar Haarlem of bestel zonder zorgen online.

FOLLOW THIS PAGE, EVERY TWO WEEKS THERE WILL BE AN UPDATE WITH NEW STOCK