HOME » MERKEN » THEO EYEWEAR


ZATERDAG EN ZONDAG VOL!!!

MAANDAGMIDDAG NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR!


Deze zomer organiseert LUKX hét THEO brillen weekend.

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juli 2020 kunt u alle THEO brillen bewonderen. En dat zijn er veel, heel veel! Bent u fan van het merk THEO? Kom dan zeker langs en combineer het met een leuk weekend in Haarlem, de leukste shopstad van Nederland.

Het weekend op een rij:

  • ALLE THEO BRILLEN AANWEZIG
  • FANTASTISCHE KORTING OP UW THEO MONTUUR
  • BRILJANTE KORTING OP UW BRILLENGLAZEN BIJ AANSCHAF VAN EEN THEO
  • ZATERDAG, ZONDAG & MAANDAG GEOPEND OP AFSPRAAK!
  • BEL VOOR EEN AFSPRAAK 023-5318084 (DI-VR)
  • OF VUL HET FORMULIER HIERONDER IN EN WIJ BENADEREN U

 

Tip: U kunt natuurlijk alleen het montuur kopen en uw brillenglazen bij uw eigen opticien laten inslijpen.

 

Schrijf u in. We houden u dan op de hoogte. Wees gerust, we zetten u niet in een mailinglijst en gebruiken het mailadres alleen voor informatie over dit evenement.Bent u op zoek naar een montuur van THEO? Dan bent u bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit meer dan 100 modellen en is daarmee zeer groot te noemen. Kom gezellig langs en we tonen onze THEO monturen collectie graag onder het genot van een goede koffie of thee. We kunnen tevens uw ogen meten op de nieuwste manier. De AVA meting is de revolutie in de optiek en exclusief verkrijgbaar bij LUKX in Haarlem.

 


Het merk Theo is in 1989 opgericht door de Belgische opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. De opticiens hadden beiden een eigen winkel en wilden de klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen. Zij besloten daarom een eigen collectie op de markt te brengen. En dat werd een ongekend succes. Een uitgebreide collectie Theo brillen vindt u bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem.

 

Theo monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode, waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds. 

Kom langs bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem! Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere monturen collecties.