HOME » MERKEN » THEO EYEWEAR


HELAAS, WEGENS DE CORONA PERIKELEN HEBBEN WE HET EVENT GECANCELD TOT NADER ORDER. HEEFT U WEL BELANGSTELLING VOOR DE HELE THEO COLLECTIE? SCHRIJF U DAN HIERONDER IN. WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE.


Dit voorjaar organiseert LUKX hét THEO brillen weekend.

Op 3, 4 en zondag 5 april 2020 kunt u alle THEO brillen bewonderen. En dat zijn er veel, heel veel! Bent u fan van het merk THEO? Kom dan zeker langs en combineer het met een leuk weekend in Haarlem, de leukste shopstad van Nederland.

Het weekend op een rij:

  • ALLE THEO BRILLEN AANWEZIG
  • FANTASTISCHE KORTING OP UW THEO MONTUUR
  • BRILJANTE KORTING OP UW BRILLENGLAZEN BIJ AANSCHAF VAN EEN THEO
  • VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG GEOPEND

 

Tip: U kunt natuurlijk alleen het montuur kopen en uw brillenglazen bij uw eigen opticien laten inslijpen.

 

Schrijf u in. We houden u dan op de hoogte. U kunt een week voor het event een e-mail verwachten met alle details en de prachtige aanbiedingen die we speciaal voor dit event zullen hebben. Wees gerust, we zetten u niet in een mailinglijst. We gebruiken uw mailadres slechts eenmaal, om u te herinneren.
Het merk Theo is in 1989 opgericht door de Belgische opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. De opticiens hadden beiden een eigen winkel en wilden de klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen. Zij besloten daarom een eigen collectie op de markt te brengen. En dat werd een ongekend succes. Een uitgebreide collectie Theo brillen vindt u bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem.

 

Theo monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode, waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds. 

Kom langs bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem! Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere monturen collecties.