• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshop


Het merk Theo is in 1989 opgericht door de Belgische opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. De opticiens hadden beiden een eigen winkel en wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen. Zij besloten daarom een eigen collectie op de markt te brengen. En dat werd een ongekend succes. 

Theo monturen herken je meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode, waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds. 

Ben je op zoek naar een montuur van THEO? Dan ben je bij LUKX Optiekspecialisten in Haarlem aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit meer dan 100 modellen en is daarmee zeer groot te noemen. Bedenk dat alle THEO monturen geleverd worden in tot wel acht kleuren. Is het model naar wens maar mis je een bepaalde kleur? Kom dan zeker gezellig langs en we tonen onze THEO-collectie graag onder het genot van een bak goede koffie of thee. 


ONZE THEO COLLECTIE