Brillenglazen

JOUW DAG VRAAGT OM MEER DAN 1 BRIL!

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten.

De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Je draagt bijvoorbeeld ook speciale schoenen als je gaat sporten. Ervaar nu het betere zicht van de speciale multimedia, outdoor of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik.

2_zonnebril.jpg
  • DE ZONNEBRIL
Jouw dag ziet er anders uit dan die van anderen. Logisch dus dat jouw dag om een persoonlijke kijkoplossing vraagt. Ben jij een echte zonaanbidder en draag je graag een trendy zonnebril om je outfit helemaal compleet te maken? Zit je veel achter het stuur, waardoor je last hebt van laagstaande zon en reflecties via het wegdek? Hecht je veel waarde aan je gezondheid en vind je het belangrijk om je huid én ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen?

Dan is een van kwalitatieve zonneglazen van Essilor dé ideale aanvulling op je bril voor dagelijks gebruik.

1_outdoorbril.jpg
  • DE OUTDOOR BRIL
Ben jij sportief en een echte outdoor-liefhebber? Dan weet je dat een goede uitrusting het halve werk is. De specifieke outdoor glazen voldoen aan de hoge eisen die nodig zijn om je (sport-)prestaties keer op keer te verbeteren. Ze zijn gemaakt van extra sterk materiaal en laten je genieten van een haarscherp zicht op elke afstand en een hogere reactiesnelheid. De glazen zijn voorzien van een kwalitatieve krasbestendige coating en kun je kiezen voor blanke of gepolariseerde glazen. Zo kun je het glas aanpassen aan jouw favoriete outdoor-activiteit.

Presteer optimaal met een outdoor-bril naast je eerste bril voor dagelijks gebruik.

1_multimedia_bril_zeiss.jpg
  • DE MULTIMEDIABRIL
Steeds meer mensen ervaren dagelijks de voor- en nadelen van de technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen.

Maak jij veel en langdurig gebruik van verschillende beeldschermen, dan kun je sneller last hebben van vermoeide en droge ogen of soms zelfs van nek- en schouderklachten. Dan is een specifieke bril voor multimedia gebruik iets voor jou. Want ontspannen kijken is belangrijker dan je denkt. Informeer bij je vakopticien naar het nieuwste design op het gebied van multimedia brillenglazen: Eyezen.

Wil jij digitaal verbonden zijn én ontspannen kijken? Dan zijn Eyezen glazen een ideale aanvulling op je dagelijkse bril.
 

BRILLENGLAZEN SLIJPEN EN MONTEREN

Alle brillen die LUKX verkoopt in Haarlem, Heemstede of Bloemendaal worden gemaakt in eigen slijperij. De opticiens van LUKX Haarlem maken met veel gevoel de mooiste brillen. De zolder van het monumentale pand aan de Spekstraat 2 is helemaal ingericht als opticiens werkplaats.

In het filmpje hieronder een klein kijkje achter de schermen.

  • LICHT EN OOGVEROUDERING
Licht is belangrijk voor ons zicht; voor het waarnemen van objecten, kleuren en vormen. Daarnaast is het van belang voor onze gezondheid. Maar licht kan ook schadelijk zijn. Zo versnellen UV-stralen het huid- en oogverouderingsproces. Daarnaast vergroten UV-stralen de kans op staar. Blauwviolet licht is zelfs schadelijk voor het netvlies en kan op langere termijn het zicht ernstig verminderen. Dit is gelukkig te voorkomen! Begin vandaag nog met optimale oogbescherming. Dat kan op verschillende manieren.
  • CRIZAL PREVENCIA
Deze coating voor brillenglazen filtert UV-stralen en laat alleen het noodzakelijke licht door. Bijkomend voordeel van deze selectieve lichtfiltering is dat het een positieve invloed heeft op het bioritme, gemoedstoestand, geheugen en prestaties. Crizal Prevencia biedt een duurzaam en optimaal zicht met de beste en meest complete bescherming van brillenglazen tegen hinderlijke reflecties, krassen, vlekken, stof en water.

  • XPERIO ZONNEGLAZEN

Een gewone zonnebril dempt het zonlicht, maar dat is eigenlijk niet genoeg. Vooral laagstaande zon kan hinderlijk reflecteren via water, wegdek, glas en sneeuw. Die schitteringen zijn niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk! Xperio-brillenglazen in uw zonnebril op sterkte werken contrastverhogend en gaan verblinding tegen. Ze bieden optimale bescherming tegen UV-straling en schitteringen.


  • VARILUX S-SERIES 
Essilor, de Franse multinational op het gebied van corrigerende brillenglazen, heeft een nieuwe dimensie in brillenglazen geïntroduceerd: de Varilux S-series. Deze glazen rekenen voorgoed af met de beperkingen van ‘gewone’ multifocale glazen. Hiermee is een einde gekomen aan onzekerheid bij het traplopen, het gevoel dat alles om u heen beweegt en problemen met lezen of in het verkeer. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de belofte van scherp zien waargemaakt.
  • VARILUX S 4D, ULTIEME PERSONALISATIE 

Zoals iemand rechts- of linkshandig is heeft iedereen een dominant oog. Dit oog heeft een leidende rol en kijkt in het dagelijks leven eerst naar het beoogde doel.
Door rekening te houden met het dominante oog en gebruik van 15 persoonlijke parameters is Varilux S 4D het ultieme gepersonaliseerde brillenglas. Het  zorgt voor evenwicht in beweging, de breedste gezichtsvelden en een hogere reactiesnelheid bij de brildrager.
  • ELEKTRONISCH MEETZUIL 

Speciaal voor deze metingen hebben de winkels van LUKX de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice. Alle glazen van Varilux S 4D worden geleverd met een echtheidscertificaat en vallen onder de Varilux-garantie.

 
  • VERMOEIDE OGEN
Of het nu gaat om een tv, pc, laptop, tablet of smartphone: we zitten met z’n allen vaak avondenlang naar een scherm te staren, terwijl we overdag ook al het nodige online hebben gelezen, besteld, gemaild, ge-sms’t en ge-appt. Handig, maar onze ogen moeten daardoor nog harder werken. Ruim 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over schouder- en nekklachten bij meer dan 85% van de gebruikers.

Herkenbaar?
Kom dan snel langs in de winkel, waar de LUKX optiekspecialisten uw klachten in kaart brengen en – geheel vrijblijvend – een passende oplossing bieden. Bijvoorbeeld een bril met glas dat is afgestemd op uw specifieke kijkbehoeften en werkomstandigheden voor het beste resultaat.

 
 
Home | Oogzorg | Webshop | Winkels

1_store4_lukx.gif
 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen