• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
  • uitgebreide webshopSETH "SCUMP" ABNER

bij zijn fans ook wel bekend als "The King", is een van de beste professionele Call of Duty-spelers ter wereld. Scump is tweevoudig goudenmedaillewinnaar van de Major League Gaming X Games, uitgeroepen tot "Best Console Player" op de Esports Industry Awards in 2017 en aanvoerder van het Call of Duty-team "OpTic Gaming". Tijdens het spelen maakt hij gebruik van de Oakley Gaming Prizm,


OAKLEY GAMING PRIZM

Ervaar een compleet nieuwe game-ervaring en ontdek nieuwe limited-edition gamebrillen. De toonaangevende innovaties van Oakley op het gebied van brillen zijn samengevoegd met de superieure koptelefoontechnologie van Turtle Beach om de ultieme game-ervaring te creëren. Je zintuigen worden geprikkeld. Je reacties verbeteren. Het is tijd om te upgraden en de mogelijkheden te bekijken.


PRIJZEN OAKLEY GAMING BRILLEN

Zoals je hieronder kunt lezen worden de Oakley brillen alleen op sterkte geleverd. Dus ook als je geen sterkte hebt gaan er toch zogenaamde receptglazen in. Dit betekent dat een complete Oakley Gaming Prizm bril rond de €450 kost. Als je dus geen bril nodig hebt, qua sterkte, is dat natuurlijk een kleine domper. Maar bedenk dan dat je deze bril wil gaan dragen voor het meest optimale zicht en comfort tijdens het gamen. Vrijwel niemand heeft sterkte nul, dus er is altijd wel een klein beetje sterkte te vinden die de balans tussen je ogen nog beter maakt. Wij meten de ogen volgens de AVA methode op 1/100ste nauwkeurig. Uiteraard is dit bij de prijs inbegrepen. We zien je graag in Haarlem.