LUKX Optiekspecialisten nieuws

Ontspiegling

DvD - 23-03-2019 @ 19:17

De ontspiegeling op een brillenglas kan heel kostbaar zijn. Of duur. Net hoeveel waarde u geeft aan dit vrijwel onzichtbare laagje. Niet-ontspiegeld komt eigenlijk niet meer voor.

Bij de discounters wil men nog wel eens een kinderbril afleveren zonder antireflectie maar eigenlijk is er voor iedere portemonnaie een goede tot briljante coating te koop. Nu werken wij bij LUKX met de fabrikant Essilor. Essilor is beter bekend als de uitvinder van het Varilux glas. Nog steeds het beste mutifocale brillenglas op de markt.

Maar we hebben het nu over ontspiegelingen!

We halen er even 3 voor het voetlicht. Ja er zijn er nog veel meer maar er moet ook nog iets te vertellen zijn in onze winkels :-)

  WE ONDERSCHEIDEN  

HMC - ofwel hard multi coated . Via een opdampproces worden de kunststof glazen voorzien van een hardingslaag en een ontspiegeling. Wij gebruiken deze verder prima glazen voor aanbiedingen als de #BOEST all-in collectie. De laag is lang niet zo hard als onderstaande lagen en de ontspiegelende werking is ook een stuk minder.

Crizal Easy UV - Beschermt uw ogen tegen hinderlijke schittering en UV-stralen. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert het risico op vermoeide ogen. Crizal Easy UV zorgt voor een goede UV-bescherming en voorkomt schade aan de ogen op de lange termijn. Het is een kraswerende coating welke makkelijk schoon te maken en schoon te houden is.

Crizal Sapphire UV - De allerbeste coating op dit moment. Beter dan welk merk glazen dan ook kan leveren. Bent u een absolute fijnproever en stelt u de hoogste eisen aan uw brillenglas? Vraagt u dan naar deze coating. De Crizal Sapphire UV coating houdt rekening met lichtinval uit alle hoeken en reduceert reflecties die hierdoor veroorzaakt worden. De ontspiegeling is bovendien vrijwel kleurloos!

 
Home | Oogzorg | Webshop | Winkels1_store4_lukx.gif
 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen