HOME » WEBSHOP » RAY BAN BRILLENOKAY,

we hadden alle brillen van RAY BAN kunnen kopiëren naar onze webshop maar dat hebben we niet gedaan. Op de officiële website van RAY BAN staan nu eenmaal héél véél brillen! Alle modellen, in meerdere kleuren en lens varianten. Niet te doen!  Kom daarom naar de winkel. We hebben een grote collectie, adviseren je graag en bestellen, indien nodig, de RAY BAN, die het beste bij jou past.


WEET JE AL

precies welke RAY BAN je wilt bestellen? Surf dan naar de RAY BAN site en zoek het artikel. Artikel gevonden? Noteer de modelcode . Vul deze code in op onderstaand formulier en druk op verzenden. We nemen z.s.m. contact met je op.


WHAT'S IN IT FOR ME?

Tja, waarom zou je niet gewoon meteen bij RAY BAN bestellen?

 

WAAROM BESTELLEN BIJ LUKX?

1. We zijn opticiens en onze winkel is makkelijk benaderbaar

2. We staan voor zeer hoge service en garantie

3. We verzenden gratis in Nederland

4. We kunnen je RAY BAN ook op sterkte maken met originele RAY BAN lenzen.

 

Start nu met oriënteren op de site van RAY BAN!
Voor iedereen bestaat er een passende Ray-Ban.

Ray-Ban. Als een merk een Oscar had kunnen winnen voor zijn opvallende bijdrage in filmhits als Topgun, The Blues Brothers, Men in Black en Breakfast at Tiffany's, dan is het Ray-Ban. Want Tom Cruise was natuurlijk onweerstaanbaar dankzij de Ray-Ban Aviator, de zonnebril waarmee het allemaal begonnen is voor dit veelzijdige, eigenwijze en brutale brillenmerk.

In de jaren dertig van de vorige eeuw kwam er een vraag van de airforce-piloten: of er ook zonnebrillen waren die hun ogen konden beschermen tegen de felle schittering van de zon. De firma Bausch & Lomb sprong hierop in en bracht de Aviatior uit, gevolgd door andere iconische brillen als de Wayfarer, de Clubmaster en vele andere succesmodellen. En uiteraard - gelukkig! - zijn al deze monturen ook verkrijgbaar als correctiemontuur. De inmiddels zeer uitgebreide collectie zonnebrillen en monturen bestaat niet alleen uit klassiekers maar ook uit prachtige, moderne brillen waarbij materialen als carbon, titanium en hightech kunststoffen zijn gebruikt. Waardoor gesteld kan worden dat er voor iedereen wel een passende Ray-Ban is.


Om de juiste bril te bestellen hebben wij de modelcode nodig. Die vindt u bij elke bril op de website van Ray Ban in de buurt van productgegevens. Kunt u de code niet vinden? Mailt u dan een screenshot van de door u gewenste bril naar klantenservice@lukx.nl