Etalage /

Filter op:

L.A. EYEWORKS EYEWEAR WEBSHOP

Fantasierijk ∞ Uniek ∞ Gedurfd 

“Een gezicht is als een kunstwerk en het verdient een mooie omlijsting”, aldus brillenmerk l.a.Eyeworks.

Het merk werd in 1979 opgericht door Barbara McReynolds en Gai Gherardi. Beide waren al doorgewinterde opticiens voordat ze begonnen met het ontwerpen van brillen. En dat zie je terug aan de comfortabel passende frames.
De monturen van dit beroemde brillenmerk wordt in een beperkte oplage geproduceerd en daardoor kan er geëxperimenteerd worden met gedurfde vormen, fantasierijke verwerking van materialen en expressief kleurgebruik. 
Ieder gezicht is uniek, de brillen van l.a. Eyeworks werden ontworpen om de diversiteit van gezichten en hun unieke karakter te vieren.
Het label is geliefd bij beroemdheden en kunstenaars maar het gaat l.a. Eyeworks niet om de mode te volgen. De diepere bedoeling is dat het montuur van je bril niet voldoet aan de modetrends van het moment, maar dat het frame past bij jouw stijl.
Een grappig weetje: l.a. Eyeworks monturen hebben een vaak een cirkelvormig schijfje aan het einde van de brilpoot. Dit wordt de ‘frog toe’ of ‘kikkerteen’ genoemd en daar doet het ook qua vorm aan denken. Het zorgt ervoor dat het montuur comfortabel en stevig achter de oren blijft zitten. Maar het hoort ook bij de signatuur van het merk.
De missie is om mensen te stimuleren om te stoppen met kijken en te beginnen met zien. En met een bril van l.a. Eyeworks mag u zeker gezien worden.
 
Geen producten gevonden.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen