• HAARLEM - Centrum
  • grote exclusieve collecties
  • unieke oogmeting op 1/100ste
  • online afspreken
HOME » IZIPIZI » LEUK. GEEF EENS EEN IZIPIZI LEESBRIL CADEAU


Een origineel verjaardagscadeau is niet altijd makkelijk te vinden. Wat geef je iemand die alles al heeft of die het aan de creativiteit van de gever overlaat? Een cadeau uitzoeken voor mensen van boven de 40 jaar is gelukkig niet zo moeilijk; doe eens een mooie leesbril cadeau!

Geef een Izipizi leesbril cadeau! Een origineel verjaardagscadeau is niet altijd makkelijk te vinden. Wat geef je iemand die alles al heeft of die het aan de creativiteit van de gever overlaat? Een cadeau uitzoeken voor mensen van boven de 40 jaar is gelukkig niet zo moeilijk; doe eens een mooie leesbril cadeau!

Beter zicht; een mooi geschenk
Veel mensen krijgen rond hun 40ste levensjaar moeite met het lezen van kleine lettertjes. Dit betekent niet dat het zicht minder wordt; de weefsels in het oog verliezen elasticiteit, waardoor het schakelen van veraf naar dichtbij lastiger wordt.
 
De juiste leesbril helpt uw ogen met schakelen. Dus houdt uw collega teksten steeds verder van zich af, om ze te kunnen lezen? Of moddert uw broer of zus al maanden aan met een goedkope leesbril? Doe ze dan een plezier door ze een goede kant en klare leesbril cadeau te geven.

Welke sterkte moet ik kiezen?
Kies liever te zwak dan te sterk en we gaan ervan uit dat er geen vertesterkte in het spel is.
Globaal kunt u dan het volgende aanhouden:

  • 42- 45 jaar - kies +1.00
  • 45- 50 jaar - kies +1.50
  • 50 - 55 jaar kies + 2.00
  • < 55 jaar +2.50 


De leesbrillen van Izipizi zijn maar 150 gram en erg comfortabel dankzij de Soft Touch afwerking. Bovendien zorgen de flexibele scharnieren nog voor een stukje extra degelijkheid en comfort. Deze leesbrillen op sterkte hebben al verschillende design prijzen gewonnen en zijn dus ook nog eens erg hip. Maar toch zijn de brillen mooi geprijsd voor een cadeautje; ze zijn slechts €30,-.

Een leesbril voor elke gelegenheid
Leesbrillen kun je nooit teveel hebben. Eén bril voor in de auto, eentje voor op kantoor en nog een voor thuis is geen overbodige luxe. Voor een modebewust persoon zijn de Izipizi leesbrillen helemaal zeer geschikt. Ze zijn er namelijk in 5 verschillende modellen en in veel verschillende kleuren; iemand die van basic en tijdloos houdt, maakt u blij met een model in het tortoise of met schildpadprint. Voor die trendy vriendin is een knalrode of kobaltblauw model wellicht meer geschikt.
 
De brillen worden geleverd met een vilten beschermhoes, in een luxe verpakking. U hoeft hem zelf alleen nog maar leuk in te pakken.

In onze webshop vindt u alle modellen en alle kleuren van de collectie van Izipizi leesbrillen. We hebben bovendien alle sterktes op voorraad. Zo kunnen we de bestelling snel naar u verzenden, verzending naar zowel Nederland als België is mogelijk maar we sturen ook naar Duitsland, Frankrijk, Scandinavië en Engeland.

 

Bestel er twee en u betaalt geen verzendkosten

Profiteer van onze Izipizi SALE aanbiedingen. Soms nemen we afscheid van een uitlopende kleur. Die bieden we aan voor een hele aantrekkelijke prijs.